Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Στην ΕΡΜΙΟΝΗ δυνατό το ρεύμα της ανακύκλωσης


Όλα καλά τα γράφουν στην Αργοναυπλία ,αλλά μάλλον δεν γνωρίζουν ή λάθος τους πληροφόρησαν.., ότι το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ζητηθεί σαν έκτακτο από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης και από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης

 
Σημερινή δημοσίευση στο http://www.argonafplia.gr/

 Δυνατό φαίνεται ότι είναι το ρεύμα της Ανακύκλωσης μεταξύ των πολιτών του Δήμου της Ερμιόνης. Αυτό φαίνεται από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να διοργανώσει ανοικτή εκδήλωση - συζήτηση προκειμένου να τεθούν θέματα και να ληφθούν αποφάσεις. Φαίνεται δηλαδή ότι η Ερμιόνη θα ακολουθήσει τους Δήμους Ασκληπιείου και Επιδαύρου οι οποίοι από πέρυσι έχουν μπει στο δρόμο της ανακύκλωσης.
Το Δημοτικό Συμβούλιο για αυτή την εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 στο Δημαρχείο της Ερμιόνης έχει καλέσει εκτός από τις αρχές κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη. Δημότες, γειτόνους και φίλους. "Όλοι τον ίδιο αέρα αναπνέουμε, το ίδιο νερό πίνουμε", λέει το σύνθημα για την εκδήλωση.
Με ιδιαίτερη προσοχή στην νεολαία μας έχει προσκληθεί το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, δάσκαλοι, καθηγητές, οι μαθητές και τα 15μελή τους και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων.
Επίσης οι Διευθυντές και οι υπάλληλοι των υπηρεσιών, οι Σύλλογοι με τα συμβούλια και τα μέλη τους και οι ιερείς με τον Σεβασμιότατο.
Εμείς εκτός από το προτρέψουμε όποιον είναι κοντά να πάει, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συζήτηση και επιτυχία της συζήτησης θα είναι η Ερμιόνη να μπει σε ένα χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση της ανακύκλωσης στον δήμο.
 Ένα χρονοδιάγραμμα που θα τρέξει γρήγορα για να έχουμε ανακύκλωση Αύριο και Όχι Μεθαύριο, αφού δεν μπορέσαμε να την είχαμε κάνει Χθες.