Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ανοιχτός διάλογος στο Κρανίδι με τον Κο Μανιάτη

Πήγαμε κι εμείς  στην συγκέντρωση- ανοιχτό διάλογο με τους φορείς, στο Λύκειο Κρανιδίου που ήταν προσκεκλημένος ο κος Μανιάτης.
Την εικόνα της συγκέντρωσης και το τι ειπώθηκε αναλυτικότερα θα τα βρείτε στα γειτονικά blog    Ερμιονίδα μας αρέσει..   sikam
  Η γνώμη όλων μας για τον κο Μανιάτη είναι ίδια.
  Ένας θετικός άνθρωπος που σε κερδίζει και σε κάνει να τον εμπιστεύεσαι προς το παρών, γιατί το αύριο το αφήνουμε για αύριο αφού τα πρόσωπα μπορεί να είναι νέα και άφθαρτα, αλλά οι πρακτικές παλιές.
  Κατανοήσαμε και διακρίναμε την αγωνία του για τις ευθύνες στην τόσο δύσκολη για τον τόπο στιγμή.
  Η αλήθεια όμως είναι πως νιώσαμε λίγο σαν να μας έπαιρναν το σφυγμό λίγο πριν το επόμενο ηλεκτροσόκ.
  Δηλαδή λες και συμμετείχαμε σε ένα γκάλοπ για να φανεί απο τις αντιδράσεις του κόσμου αν θα περάσουν εύκολα τα νέα μέτρα που θα μας κάνουν  δηλαδή φθηνότερα χέρια , αν έχουμε καταλάβει πόσο δύσκολα είμαστε σαν χώρα και αν όχι, κάποιος δικός μας άνθρωπος και της κυβέρνησης πρέπει να μας πείσει  να συναινέσουμε..
  Τώρα πρέπει να καταφέρουμε όλα όσα δεν έγιναν σε 30 χρόνια μας είπε.
  Το πρόβλημα είναι θα τα καταφέρουμε ή θα μας πάρουν το υπερχρεωμένο απο τα λάθη όλων τους σπίτι...Όσο για τους δεματοποιητές και την ανακύκλωση, γιατί γι αυτά πήγαμε, απάντηση δεν πήραμε αν και περιμέναμε έχοντας εναν υφυπουργό περιβάλλοντος δικό μας, ότι θα είχαμε περισσότερη βοήθεια για την λύση του προβλήματος των  απορριμμάτων μας..