Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Γιάλα γιάλα.. στον Ο.Λ.Π.

Της Κικής Βεντουρή Σέρφα

 Συγκίνηση και λαχτάρα για την πατρίδα μας, γιά τήν εικόνα μας , για το άσπρο μπλέ σε γαλαζιο φόντο που γέμισε τήν άχαρη αίθουσα του ΟΛΠ και την μετέτρεψε σε ζεστές γειτονιές , πλακόστρωτες, της Ερμιόνης.Τα ωραία σκηνικά μας και η εξαιρετική προσπάθεια απόδοσης του δρώμενου καθώς και οι μαγευτικές φωνές των ανδρών που πλαισίωσαν την εκδήλωση και η πολύ καλή αφήγηση συμπλήρωσαν την άριστη εικόνα μας.
 Ταξίδι στίς στιγμές μας και οι θύμισες ζωντάνεψαν και κορυφώθηκαν .
  Η κυρία Θεοδότη Σκλαβούνου η ψυχή αυτής της γιορτής  που με δική της πρωτοβουλία πριν τέσσερα χρόνια ο Δήμος Ερμιόνης άρχισε να συμμετέχει στήν ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, οπου συμμετέχουν Νομαρχίες και Δήμοι απο όλη τήν Ελλάδα, με καλεί κάθε χρόνο κοντά της, για παρεϊτσα.
 Πολύτιμη η βοήθεια της  κυρίας Μαρίας Τράκη  στην  συνεργασία για το  στήσιμο του περίπτερου , αλλά και της κυρίας  Ηρας Φραγκούλη, Προέδρου του Ι.Λ.Μ.Ε., που συνδιοργάνωσε με τον Δήμο Ερμιόνης  την εκδήλωση.
 Οι πινελιές της ήταν καθοριστικές στο διάκοσμο του χώρου.
 Το γεγονός ότι στην εκδήλωση μας βρέθηκαν νεολαίοι Ερμιονίτες αυτό και μόνο σηματοδοτεί για εμένα την μεγάλη επιτυχία αυτής της γιορτής .
Η απουσία της αντιπολίτευσης έντονη ..και αξίζει να σημειωθεί.


Την φωτογραφία την δανειστήκαμε απο το eikonoskopio