Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

beach soccer Δελτίο τύπου Δήμου Ερμιόνης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 Ερμιόνη 6 Ιουλίου 2010

ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αρ. Πρωτ.: -3702-
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
Ταχ. Δ/νση: ΕρμιόνηΤαχ. Κώδικας: 21051
Τηλέφωνο: 2754360200 Φαξ: 2754031997
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Ο Δήμος Ερμιόνης σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση beach soccer διοργάνωσε από 1- 4 Ιουλίου στο λιμάνι της Ερμιόνης με μεγάλη επιτυχία την 4η φάση του 10ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ beach soccer 2010. Καθημερινά το γήπεδο που είχε διαμορφωθεί ειδικά γι` αυτό το σκοπό πλημμύρισε από νέους και νέες που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το ξεχωριστό θέαμα που προσέφεραν οι αγωνιζόμενοι πάνω στην άμμο.
  Συνολικά συμμετείχαν 17 ομάδες, από τις οποίες οι επτά ήταν εκτός Ερμιονίδας (Πάτρα, Λάρισα, Χαλκίδα, Σπέτσες και Αττική). Έτσι είχαν τη δυνατότητα πολλοί νέοι της περιοχής μας να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά του αθλήματος και να εκπροσωπήσουν επάξια τον τόπο τους, αφού τέσσερις
ομάδες μας κατάφεραν να προκριθούν στην οχτάδα και η ομάδα μας Cafe Mylos να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, μετά από ένα συναρπαστικό τελικό αγώνα με το Cafe 00 όπου ηττήθηκε με σκορ 5-6. Το τετραήμερο αυτό είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και να θαυμάσουμε σε δύο φιλικά παιχνίδια τα εθνικά συγκροτήματα Ελλάδος και Ρουμανίας στα πλαίσια της προετοιμασίας που κάνουν για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος beach soccer που θα διεξαχθούν από 11-18 Ιουλίου στο Μπιμπιόνε της Ιταλίας.
  Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης beach soccer κ. Κώστα Μότση, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ερμιόνης κ. Γιάννη Κρητσωτάκη και στο μέλος του Δ.Σ. κ. Σταύρο Φλεβαράκη για την πολύτιμη προσφορά τους στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές που στήριξαν και βοήθησαν αυτή την προσπάθεια. Στους εθελοντές, στους χορηγούς αλλά πάνω απ` όλα στους αθλητές, που με τη συμμετοχή τους έδωσαν κάτω από τον καυτό ήλιο μια διαφορετική νότα στην πόλη μας.
  Ευελπιστούμε με την κατασκευή των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Κάπαρη του Δήμου Ερμιόνης και τη δημιουργία γηπέδου beach soccer – beach volley να καθιερωθεί και να αναπτυχθεί το άθλημα στην περιοχή.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ