Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 3ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΑCH VOLLEY «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ για άλλο ένα καλοκαίρι από 5 - 8 Αυγούστου βρέθηκε κοντά στους νέους της επαρχίας Ερμιονίδας διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία το 3ο τουρνουά beach volley «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ». Οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά δείχνοντας και τη μεγάλη απήχηση που έχει στη νεολαία της περιοχής. Καθ` όλη τη διάρκεια του τουρνουά η παραλία της Κουβέρτας πλημμύριζε καθημερινά από φίλους του αθλήματος για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών πάνω στο φιλέ, κάτω από τον καυτό ήλιο.
  Τους αγώνες τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης, ο Αντινομάρχης κ. Γιάννης Μήτσας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του ΔΑΚ Ερμιόνης κ. Γιάννης Κρητσωτάκης, ο Λιμενάρχης Ερμιόνης κ. Παύλος Ρέντας, ο Αντιδήμαρχος Ερμιόνης κ. Βασίλης Αϊβαλιώτης, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ερμιόνης κ. Θεοδότη Σκλαβούνου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ερμιόνης κ. Γιαγκιόζη Αναστασία οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Παπαφράγκου, Γεώργιος Μήτσου και Κωνσταντίνος Λαζάρου.
 Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σ` όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Πρώτα απ` όλα στους συμμετέχοντες για το θέαμα που προσέφεραν όλο αυτό το τετραήμερο και στους διοργανωτές που για 7η συνεχή χρονιά έδωσαν τη δυνατότητα σε 123 νέους και νέες να συμμετέχουν σ` αυτό το πολύ
όμορφο καλοκαιρινό σπορ. Πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς για την οικονομική στήριξη του τουρνουά και στους εθελοντές για τις υπηρεσίες τους και τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης. Ελπίζουμε και ευχόμαστε το τουρνουά αυτό να έχει συνέχεια, γιατί όπως δείχνουν οι συμμετοχές, αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου το αξίζει.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 3ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΑCH VOLLEY
«ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ»
ΑΝΔΡΕΣ:
1. ΑΥΓΕΡΙΝΟΙ (Χρ. Στεφανίδης, Χρ. Δρούζας. Β. Στάικος)
2. ΑΤΑΡΟΙ (Κ. Κρουμπούζος, Σ. Μπουκουβάλας, Αλπάνο)
3. ΜΕΜΟRIES (Σ. Σμάνης, Α. Μερτύρης, Α. Δεβελέκος, Γ. Δρουγκάνης, Γ. Στεργίου)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
1. 688 (Μ. Φλεβαράκη, Π. Μπουγιούρα, Α. παπαμιχαήλ)
2. ARS (Α. Νάκη, Ρ. Μουρμούρη, Μ. Σχοινά, Σ. Λεβισιάνου)
3. ΝΟ ΝΑΜΕ ( Κ. Κρινή, Π. Μπουγιούρα, Θ. Ζωγράφου)

ΠΑΙΔΕΣ:
1. ALL STAR TEAM ( Π. Μαρκάτης, Γ. Σκούρτης, Στ. Λόης, Ι. Λαδάς)
2. ΑΡΑΧΤΟΙ & LIGHT ( Π. Μήτσου, Ν. Τσαμαδός, Π. Δημαράκης, Γ. Μπουρίκας)
3. IONIKA BOYS ( Ηλ. Γεωργούλης, Δ. Μήλας, Π. Δαλιβίγκας)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ (Ν. Κρητσωτάκη, Α. Δράκου, Ζ. Δράκου)
2. MALIBU GERLS (Μ. Δανιήλ, Δ. Χριστοπούλου, Ελ. Σιωρά, Αγγ. Μήλα)

Το τριήμερο ταξίδι για την Σκόπελο κερδίζει η νικήτρια ομάδα των ανδρών «ΑΥΓΕΡΙΝΟΙ» και το ταξίδι για τις Σπέτσες η νικήτρια ομάδα των γυναικών «688».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ