Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο «Ιπποκράτης» στην πλατεία φιλελλήνων στο Ναύπλιο

Πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής στο Ναύπλιο, θα πραγματοποιήσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην πλατεία «ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ» την Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Αυγούστου, από τις 9:00 έως τη 13:00,& από τις 18:00 έως τις 22:00,σε συνεργασία με τον Δήμαρχο, κ. Αναγνωσταρά Παναγιώτη, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το Γενικό Νοσοκομείο και τους Εθελοντές Ιατρούς του Ναυπλίου, στα πλαίσια της δράσης «Προληπτική Ιατρική & Οδοντιατρική» μέσω της σύγχρονης κινητής ιατρικής μονάδας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».

 Ο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το Κινητό Πολυϊατρείο για τα παιδιά, περιλαμβάνει παιδιατρικό, καρδιολογικό, ακουολογικό, οφθαλμολογικό και οδοντιατρικό τμήμα, ενώ μέσω, τηλεϊατρικής παρέχεται η δυνατότητα online σύνδεσης με ιατρούς.
  Οφθαλμίατροι, που θα βρίσκονται στη μονάδα από τις 9:00-13:00μμ και από τις 18:00-22:00μμ., οι οποίοι στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου προσφέροντας τις υπηρεσίες τους για τα παιδιά όλου του κόσμου, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς.

Επιπλέον, την μονάδα θα στελεχώνουν εργαζόμενοι και εθελοντές του συλλόγου, οι οποίοι θα ενημερώνουν για τις δράσεις του συλλόγου με προφορικό και έντυπο υλικό.
 
ΕΡΤ
Επιμέλεια Έλλη Βασιλάκη