Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Γάμος ρεφενέ και με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου ...

papatzides
  Να ποια θα μας φέρει τουρισμό στην Ελλάδα ! Αυτή η θείτσα δίπλα στην αδελφή του κοκού που της δώσανε προίκα τα λεφτά για την παιδεία !
  Γνωστοί γυρολόγοι των πρώην βασιλικών τους περγαμηνών οι Γκλύξμπουργκ μαζί με τα φαντασμένα Ελληνικά μίντια επιχείρησαν να στήσουν το παραμύθι του γάμου της χρονιάς επιμένοντας για βασιλικούς γάμους και πρίγκιπες !    Προσβάλλοντας με την ανοχή του κράτους και των πολιτικών για μιά ακόμα φορά το πολίτευμα ...Που έπρεπε να τους πετάξουν εκτός Ελλάδος μετά και τις γνωστές προσφυγές τους κατά του Ελληνικού δημοσίου ζητώντας και τα ρέστα για την αρπαγή περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Λαού...
  Αλλά φαίνεται έχουν πριγκιπικές άκρες στην Κυβέρνηση...Ολο το σκηνικό που είδατε σήμερα χωρις εστεμμένους ( την έκαναν όλοι ακόμα και οι πρώην φίλοι τους όπως ο Κάρολος της Αγγλίας , για τους celebrity δεν λέμε τίποτα ...είναι άγνωστοι στο χώρο τους ( βέβαια τα μούφα ελληνικά μίντια έγραφαν για Ελτον Τζόν που θα τραγουδούσε -καλά ρε ξέρετε πόσα παίρνει ο Ελτον για να τραγουδήσει- για Αμπράμοβιτς , για Μπράντ Πιτ και Τζολί που δεν ξέρουν καν ποιοι είναι οι Γλυξμπουργκ )

Λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος ήταν ρεφενέ ....Με κάποιες χορηγίες απο καταστήματα του Κολωνακίου ...και κάποιων κοσμηματοπωλών ....Ενώ τόπους διαμονής και κλπ προσέφεραν κάποιοι εφοπλιστές !)

Αλλά το καλύτερο είναι όπως γράψαμε και σε άλλο ποστ οτι επιχείρησαν να πουλήσουν τηλεοπτικά δικαιώματα σε ξένα ΜΜΕ ! Αλλά έφαγαν πόρτα ....Αυτοί ήθελαν πραγματική γκεστ λιστ ....και όχι διαδόσεις και φήμες ! Οτι είδατε σε παπαράτσι ήταν απο τοπικά μέσα της Ισπανίας και Δανίας που είναι συγγενολόι των τέως ...Ακόμα και Έλληνες Επιχειρηματίες που φέρονταν καλεσμένοι δεν πάτησαν το πόδι τους ( μπορεί να τους ζητούσαν και είσοδο ) ακόμα και ο Κατατζαφέρης είδε ότι δεν τραβάνε και αποσύρθηκε ...την τελευταία στιγμή !

Βέβαια το πανηγύρι και η ξεφτίλα θα συνεχιστεί απο τα κατινίστικα των τηλεοπτικών καναλιών και μερικά έντυπα που θα προσπαθήσουν να πλασάρουν στο μη νοήμων κοινό τους όλο αυτό το νταβατούρι ατραξιόν σαν ένα γκλαμουράτο γεγονός ... Ενω θα παίζουν και θα ξανά παίζουν το ζεμπέκικο του νεότερου γιου του Ανακτα ...γιατί θέλουν να συνεχίσουν το πριγκιπικό παραμύθι !

Το θέμα είναι το κράτος θα τους ρήξεις πλέον πόρτα να μην ξανά προκαλέσουν ...και δυσφημίσουν το πολίτευμα αυτοί και οι ανεγκέφαλοι των μίντια που θέλουν ντε και καλά να τους πουλάνε σαν celebrity μαζί με την Τζούλια , τον Ρεβη , την Ντούβλη κλπ !

Eμείς πάντως οτι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε ! Και αποτρέψαμε τα χειρότερα για την προστασία του πολιτεύματος απο την γελοιοποιήση του πολιτεύματος ...με τα καραγκιοζιλίκια που ετοίμαζαν