Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Γνωρίζει κανένας τι είναι στην ουσία η ΔΕΥΑ Ερμιονίδας;

Γνωρίζει κανένας τι είναι στην ουσία η ΔΕΥΑ Ερμιονίδας; Είναι Ανώνυμη Εταιρεία; Ποιος έχει τις μετοχές της; Μπορεί να αγοράσει κάποιος; Αν είναι ΑΕ διανέμει κέρδη κ.λ.π.; Ποιος είναι ο τομέας της, ποιο το περιεχόμενό της; Έχει υπαλλήλους που τους πληρώνει, προσλαμβάνει, απολύει η ΑΕ; Έχει μηχανολόγους, μηχανικούς, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κ.λ.π.; Το όλο σύστημα αποχέτευσης και βιολογικών καθαρισμών ανήκει στην ΑΕ και το διαχειρίζεται και το λειτουργεί με απόλυτη ευθύνη; Το όλο σύστημα ύδρευσης ομοίως; Ποια η σχέση της με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και τα τοπικά; Ποιο είναι το καταστατικό της; Έχει πράγματι ευθύνη να φτιάξει το βιολογικό Κρανιδίου ή απλά παρακολουθεί έργο που το σχεδίασαν, το υλοποιούν, και το χρηματοδοτούν άλλοι; Κ.λ.π. , κ.λ.π.

Περίεργο, αλλά η αντιπολίτευση δεν είχε κάποιον τεχνολόγο στις τάξεις της να προτείνει για τη θέση προέδρου της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας; Έτσι για τα μάτια του κόσμου.

Όποιος μπορεί να φωτίσει. Κακό δεν θα κάνει. Και κανένας της αντιπολίτευσης που γνωρίζει.

Μεγάλο το θέμα «Νέος Αγρότης» και μάλιστα της Ερμιονίδας, όχι μόνον της Αργολίδας. Μόνο να το ακούς συγκινεί βαθιά. Αν κάποιος πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος στην Ερμιονίδα, είναι ο Νέος Αγρότης. Και για αυτό το θέμα ας μας δώσει κάποιος τα φώτα του για την Ερμιονίδα.

Β. Γκάτσος