Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Εκκρεμούν απαντήσεις κύριε Σφυρή

Να δεχτούμε χθες ότι ήταν η πρώτη διαβούλευση και δεν έγιναν όλα όπως θα έπρεπε ..
Τα ποσά για τις μισθοδοσίες όμως των υπαλλήλων του Δήμου Ερμιονίδας  δειλά - δειλά ειπωθήκαν, όπως και ο αριθμός των υπαλλήλων.
Τα είπαν αναλυτικά και καλύτερα για το που πάμε με τέτοια νούμερα και για το που αναλογούν  ευθύνες, οι Ιχνηλάτες και ο κος Γκάτσος.
Εμείς θα επιμείνουμε στις καταγγελίες που έγιναν για την προηγούμενη διαχείριση του Δήμου Κρανιδίου , χωρίς να ξεχνάμε ότι ο σημερινός Δήμαρχος κος Καμιζής, όφειλε να κάνει μια ποιο γόνιμη αντιπολίτευση απ αυτή που τώρα λίγο καθυστερημένα κάνει, συμμετέχοντας στις διαδικασίες την προηγούμενη τετραετία.
Υπάρχουν πιστεύουμε, ευθύνες που του αναλογούν για τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν.
Από τον κύριο Σφυρή, περιμένουμε όμως καθαρές απαντήσεις.
Οφείλει να απαντήσει και για το πρόγραμμα της αποχέτευσης που χάθηκε και γιατί, και για τα χρέη που άφησε ή δεν άφησε σε εργολάβους. Δύο εκατομμύρια ακούσαμε!
Επίσης «κρέμεται» και μια καταγγελία στο site του Δήμου από τον κο Καμιζή, για κάποιο γήπεδο.
Δεν δόθηκε η ευκαιρία  στον κο Σφυρή, στο ανάλογο Δημοτικό Συμβούλιο να απαντήσει γι αυτή την καταγγελία , όμως είχε την ευκαιρία και τον χρόνο μετά να το κάνει και δεν το έκανε..
Εκκρεμούν απαντήσεις κύριε Σφυρή , γιατί εμείς στην Ερμιόνη για τα δικά μας ξέρουμε, για τα νέα πολιτικά πρόσωπα όμως που μπήκαν στη ζωή μας, πάμε ψάχνοντας..

Πρ.Ε.Π.Ερμιόνης