Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Δημάρχου Ερμιονίδας.


 argolikeseidiseis 
Για όλους και για όλα μίλησε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δ.Καμιζής σήμερα στην Κατερίνα Κουρτέλη, τι τον οδήγησε ώστε να υποβάλει την παραίτηση του στον Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου κ. Τάσο Αποστολόπουλο, τα σκουπίδια, τον πόλεμο που δέχεται από διάφορα κέντρα αλλά και τι θα πρέπει να γίνει από ΄δώ και πέρα.
Μάχιμη ρεπόρτερ η Κατερίνα Κουρτέλη δεν θα μπορούσε να αφήσει το μεγάλο αυτό ειδησιογραφικό θέμα που απασχολεί την Αργολίδα αλλά και την περιοχή της Ερμιονίδας χωρίς να το καλύψει. Ετσι αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως το Max tv είναι πρώτο στην κάλυψη των τοπικών θεμάτων.Να τονίσουμε επίσης
πως είναι το μοναδικό κανάλι που κατάφερε και πήρε συνέντευξη από τον δήμαρχο Ερμιονίδας και για αυτό αναμένετε με μεγάλο ενδιαφέρων η συνέντευξη του.
 Επίσης ο δήμαρχος είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφεριάρχη Αργολίδας κ. Τ.Χειβιδόπουλο
 Τώρα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτριο Καμιζή και τον ενημέρωσε ότι δεν αποδέχεται την παραίτηση του, την οποία υπέβαλε.
 

Ο κ. Αποστόλόπουλος, στη συνέχεια, απέστειλε προς τον Καμιζή επιστολή με το ακόλουθο περιεχόμενο: ‘κ. Δήμαρχε, περιήλθε στο Γραφείο μου η από 11-07-2012 επιστολή παραίτησης σας από το αξίωμα του Δημάρχου Ερμιονίδας για τους λόγους που αναφέρετε στο αριθ. 8453/11-07-2012 έγγραφο σας προς τον Περιφερειάρχη Πελ/σου.
Κατανοούμε την ευαισθησία σας και τους λόγους που σας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Με δεδομένη την πολύχρονη προσφορά σας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία γενικότερα, κάτι που επιβεβαίωσε κατ΄ επανάληψη ο λαός της περιοχής σας, δεν αποδεχόμαστε την παραίτησή σας και παρακαλούμε να συνεχίσετε την άσκηση των καθηκόντων σας προς όφελος των κατοίκων του Δήμου σας. Εξάλλου η παραίτησή σας από το αξίωμα του Δημάρχου δε θα δώσει λύση στα προβλήματα που υπάρχουν και κυρίως αυτό των απορριμμάτων, αλλά αντίθετα θα τα διογκώσουν’.