Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Με δεκαπέντε εθελοντές καθηγητές θα ξεκινήσει το κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου Ναυπλιέων

 Τους δεκαπέντε εθελοντές καθηγητές έφτασε το Κοινωνικό Φροντιστήριο που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Ναυπλιέων και είναι δωρεάν για όποιους μαθητές το παρακολουθήσουν.
Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και καθηγητές μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων τηλ. 2752097734, για πληροφορίες και εγγραφές έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2012. Τα πρώτα τμήματα θα αφορούν μαθητές της Β΄ Λυκείου ενώ παράλληλα οργανώνονται για την Γ΄ και Α΄ Λυκείου. Επιδίωξη είναι να καλυφτούν όλες οι τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου. Τα μαθήματα και τα τμήματα θα διαμορφωθούν ανάλογα με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και τις ειδικότητες που θα προκύψουν. Στόχος της δράσης αυτής είναι η δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές της

δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οικογένειες των οποίων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα συγκεκριμένα έξοδα Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προέρχεται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς που έχουν δηλώσει ή θα δηλώσουν συμμετοχή στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
πηγή