Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Athens Photo Festival 2012 στο Γκάζι

Με νέες ιδέες και προσανατολισμό στη σύγχρονη διεθνή φωτογραφία το Athens Photo Festival προσφέρει την ευκαιρία στους φίλους του σύγχρονου πολιτισμού να παρακολουθήσουν το σημαντικότερο γεγονός για τη φωτογραφία στην Ελλάδα.

Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα από 21 εκθέσεις με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από 28 χώρες καθώς και ένα ευρύ φάσμα δράσεων – Διεθνές Φόρουμ Photo Voices, Φωτογραφικός Μαραθώνιος, προβολές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, πρόγραμμα Performance, ειδικές ξεναγήσεις - και παράλληλων εκδηλώσεων, συνθέτουν μια σύγχρονη πλατφόρμα αφιερωμένη στη φωτογραφία και τον οπτικό πολιτισμό.

Ο βασικός κορμός του εκθεσιακού προγράμματος υπό τον γενικό τίτλο “Art/Doc Intersection” ενισχύει τον αισθητικό και κοινωνικό
διάλογο, διασταυρώνοντας επιλεγμένες καλλιτεχνικές πρακτικές που ακροβατούν ανάμεσα στην καλλιτεχνική φωτογραφία και τη φωτογραφία ντοκουμέντου και χαρακτηρίζονται για την ιδιαιτερότητα και τη ζωτικότητά τους.
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης πλαισιώνεται από μια σειρά εκθέσεων και δράσεων που πραγματοποιούνται σε διάφορους εκθεσιακούς χώρους της πόλης.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 20.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης – Ελεύθερη Είσοδος


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-22.00
Σάββατο-Κυριακή 12:00-22:00
Τιμή εισιτηρίων: 5€, μειωμένο εισιτήριο 3€

Το Athens Photo Festival 2012, διοργανώνεται από το Ελληνικό κέντρο Φωτογραφίας.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Athens Photo Festival 2012, επικοινωνήστε: Γραφείο Τύπου του Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας, E: press@hcp.gr


To κεντρικό πρόγραμμα της επετειακής διοργάνωσης του Athens Photo Festival 2012 στο www.photofestival.gr