Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας σήμερα με σημαντικά θέματα


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Παρακαλούμε να  προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 του Διοικητικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Γραφείο Ερμιόνης (πρώην Δημαρχείο Ερμιόνης ) την 12 η   Νοεμβρίου του έτους 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί των κάτωθι θεμάτων:

1.    Λήψη αποφάσεως επί του αιτήματος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ύδρας σχετικά με την «Επισκευή και επέκταση του Μώλου στο Μετόχι  Θερμησίας Ν. Αργολίδας».
2.    Λήψη αποφάσεως σχετικά με το κλείσιμο της γλίστρας στα Μανδράκια Ερμιόνης.
3.    Παραλαβή της μελέτης «Τοπογραφική αποτύπωση χερσαίας ζώνης λιμένων Πορτοχελίου και Κοιλάδας κατά τμήματα για νομιμοποίηση κατασκευών και επαναχάραξη αιγιαλού».
4.    Έγκριση πρότασης ανάληψης υποχρέωσης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια   ειδών σημαιοστολισμού.
5.    Έγκριση πρότασης ανάληψης υποχρέωσης και ψήφιση πίστωσης για την αμοιβή υπεύθυνων είσπραξης τέλους επιβατών – οχημάτων.
6.    Έγκριση πρότασης ανάληψης υποχρέωσης και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια FAX.
7.    Λήψη αποφάσεως επί της αιτήσεως της Φιλοζωικής Ερμιονίδας «FASE» για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χώρου χερσαίας ζώνης λιμένος Πορτοχελίου για το χριστουγεννιάτικο παζάρι.
8.    Λήψη αποφάσεως επί της αιτήσεως της κας GJOJDESHI RAIMONDA για παραχώρηση ιδιαίτερου δικαιώματος χρήσης χώρου χερσαίας  ζώνης λιμένος Ερμιόνης για το έτος 2013.


Σε περίπτωση απουσία σας , παρακαλείσθε να ειδοποιήσετε τον αναπληρωτή σας ή στα τηλέφωνα 2754360218 & 2754029773.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. Λ . Τ. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ α .α

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Π.ΦΛΩΡΗΣ