Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ερμιόνη Μαρίνα ΑΕ



Η Camper & Nicholsons, με ιστορία στο χώρο του yachting 230 χρόνια, είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο. Οι άψογες υπηρεσίες της στον χώρο του yachting περιλαμβάνουν πωλήσεις, ενοικιάσεις, αντιπροσωπείες και καινούργιες κατασκευές πολυτελών θαλαμηγών.
Abu Dhabi marina
Η εταιρία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ερμιόνη Μαρίνα ΑΕ για την κατασκευή μιας νέας μαρίνας, νότια της Αθήνας. Η κατασκευή θα ξεκινήσει εντός του τρέχοντος έτους και θα διαρκέσει περίπου 18 μήνες. Η μαρίνα θα είναι έτοιμη τέλη του 2013 αρχές του 2014.
Όταν ολοκληρωθεί η Ερμιόνη Μαρίνα θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει 127 σκάφη έως 65μ. σε μήκος.  Θα έχει εστιατόρια, καταστήματα, μπαρ και πισίνα.
«Με την διεθνή εμβέλεια της Camper & Nicholsons , η Ερμιόνη Μαρίνα, θα γίνει περιζήτητο λιμάνι για τους ιδιοκτήτες των θαλαμηγών από την Αθήνα, αλλά και προορισμός για τα σκάφη αναψυχής ανεξαρτήτως σημαίας», δηλώνει ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Μαρίνας Ερμιόνης ΑΕ.
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την συνεργασία και ο σκοπός μας είναι να επεκτείνουμε την κατασκευή μαρίνων και σε άλλα μέρη της Ελλάδας».
Δραστηριότητες που ασφαλώς πρέπει όλοι να καλωσορίζουμε.