Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης έπετρεψε την "έφοδο" της Χρυσής Αυγής την καθαίρεσε ο υπουργός

Σε κοινή συνέντευξη με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε η διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης αφού πρώτα τους επέτρεψε να ελέγξουν το Παναρκαδικό νοσοκομείο
 
Η διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης έπετρεψε την έφοδο της Χρυσής Αυγής! - Την καθαίρεσε ο υπουργός - VIDEO
Παύτηκε από τα καθήκοντα της, με εντολή του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένη Σουρούνη.
H Σιουρούνη την περασμένη Τετάρτη επέτρεψε σε μέλη της Χρυσής Αυγής να εισέλθουν στο νοσοκομείο για να ελέγξουν τα νομιμοποιητικά έγγραφα αλλοδαπών εργαζομένων. Στη συνεχεία μάλιστα έκανε δηλώσεις από κοινού με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι οι δυο πλευρές πρέπει να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση του φαινομένου!
Την οργή του υπουργού Υγείας που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση προκάλεσαν τα όσα συνέβησαν στο Νοσοκομείο Τρίπολης την περασμένη Πέμπτη.
Μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής προχώρησαν νύχτα σε.... "έλεγχο" στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστώσουν αν εργάζονταν εκεί αλλοδαπές αποκλειστικές!
Η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη, Ελένη Σιουρούνη, αν και ενήμερη για την έφοδο των μελών της Χρυσής Αυγής στο νοσοκομείο προκειμένου να πληροφορηθούν αν εκεί εργάζονται αλλοδαπές αποκλειστικές (!) δεν τους σταμάτησε αλλά έδωσε κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί τους, δηλώνοντας μάλιστα ότι έχει "κοινό στόχο με τη Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο".
Η απόφαση για παύση της συγκεκριμένης διοικήτριας αν και ειλημμένη θα ανακοινωθεί επισήμως τη Δευτέρα.

Δείτε το video: