Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ


             Οι Άγιες μέρες του Πάσχα που πλησιάζουν είναι μέρες
                      ΑΓΑΠΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.
    Είναι πολύ σημαντικό στη δύσκολη εποχή που ζούμε, να προσφέρουμε αγάπη, χαρά και ελπίδα σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρειάζονται υποστήριξη και βοήθεια.
    Τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμιόνης, θέλοντας να στείλουν το ελπιδοφόρο μήνυμα της Ανάστασης  συγκέντρωσαν τρόφιμα για να τα προσφέρουν στην Χριστιανική Αδελφότητα Ερμιόνης « Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» βάζοντας κι αυτά ένα μικρό λιθαράκι στο τόσο σημαντικό έργο της.
       Για το σκοπό αυτό, την Τετάρτη 24/ 04/ 2013 πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο σπίτι της Αδελφότητας και παραδώσαμε τα τρόφιμα που συγκεντρώσαμε στο σχολείο μας. Εκεί μας υποδέχτηκαν θερμά οι κυρίες του συλλόγου και στη συνέχεια με τη βοήθεια της κας Ελένης Δημαράκη και της κας Μαντίκας  Καισσαρέα αναβιώσαμε το έθιμο του Λαζάρου. Παρασκευάσαμε τα «Λαζαράκια» και τραγουδήσαμε τα κάλαντα του Λαζάρου.
    Θέλω να ευχαριστήσω τις κυρίες της Αδελφότητας αλλά και να τις συγχαρώ για το διπλό έργο που επιτελούν – το έργο της φιλανθρωπίας αλλά και την ανάδειξη και συνέχιση της θρησκευτικής μας παράδοσης.
    Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που είναι αρωγοί σε όλες τις δράσεις του σχολείου μας.

                                          Εύχομαι σε όλους

                                              Καλό Πάσχα
   
                                            Η Προϊσταμένη
                                του 2ου Νηπ/γείου Ερμιόνης
                                         Βλάσση Ελένη