Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Πρόσκληση Επιχειρηματικής Εκδήλωσης 20 - 21 Απριλίου 2013

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου σας προσκαλούμε σε μια μεγάλη επιχειρηματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Golden Age (Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα).
Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε με διεξοδικό τρόπο, το νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας που αναπτύσσουμε και το οποίο συνδυάζει τα οφέλη του Διαδικτύου και των V.R.B. (Virtual Reality Businesses). Με τη βοήθεια των συνεργατών μας θα λύσετε όλες τις απορίες που πιθανά σας δημιουργηθούν.
Πρόκειται για ένα νέο τρόπο του «επιχειρείν» που απευθύνεται σε όσους έχουν ισχυρό όραμα για το μέλλον και εργασιακή ηθική. Ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο μοντέλο επιχειρηματικής ανάπτυξης που δίνει την ευκαιρία στον καθένα από μας να είναι δημιουργός μιας νέας πραγματικότητας για τον εαυτό του, την οικογένειά του και την Ελλάδα. Μέσα στα πλαίσια της πληροφόρησης που θα έχετε, θα σας δοθεί η τεχνογνωσία προσέγγισης συνεργατών και πραγματοποίησης επαφών με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, για διεθνή ανάπτυξη της επιχειρηματικότητάς σας.
Οι Έλληνες μπορούμε να ξανακατακτήσουμε τον κόσμο!
…γιατί η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με αφορισμούς και φιλοσοφικές αναλύσεις στο διαδίκτυο, αλλά με ενεργητική επιχειρηματικότητα και οικονομική ανεξαρτησία.

Διαδικασία συμμετοχής
Περίπου 2.500 άτομα υπολογίζεται πως θα περάσουν το Σαββατοκύριακο απ’ την Εκδήλωση. Σας
καλούμε να συμμετέχετε δυναμικά. Σκεφτείτε την προοπτική καθώς πρόκειται σύντομα να ανοίξουν πολλές νέες χώρες/αγορές, ενώ έχει ήδη αρχίσει η τουριστική περίοδος και οι νέοι συνεργάτες θα μεγιστοποιήσουν την δυνατότητα να επεκτείνουμε την δραστηριότητα μας και σε άλλες αγορές!
Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών θα υπάρχουν συνεχείς παρουσιάσεις της επιχείρησης στις ακόλουθες ώρες:
Κλείστε την συμμετοχή σας εδώ: http://www.photonion.gr/surveyspro/index.php?sid=73413&lang=el
Σάββατο και Κυριακή
11:00 - 12:00
13:00 - 14:00
17:00 - 18:00
18:30 - 19:30
20:00 - 21:00


Οι ώρες που βλέπετε πιο πάνω είναι οι ώρες που αρχίζουν οι παρουσιάσεις. Μπείτε εδώ για να κλείσετε συγκεκριμένη ώρα συμμετοχής.


Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.


Ιάσων Γιάννης Σχίζας και Ρέα Καραγιάννη
Φορ Ιάσωνα:  6944755643 
Φορ Ρέας:  6977988146 
Skype Ιάσωνα: iason.schizas
Skype Ρέας: rea.karagianni

«Το Σύμπαν είναι απολύτως άφθονο, είναι το υπερχειλισμένο Κέρας της Αμάλθειας με όλα εκείνα που επιθυμεί η καρδιά ενός ανθρώπου… Σε ένα τέτοιο σύμπαν είναι αδύνατο να υπάρχει ο φόβος της ανεπάρκειας. Μόνο άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο φόβο και στην αμφιβολία, μπορούν να είναι φτωχοί και να διαιωνίζουν την εξάρτηση και τη μιζέρια στον κόσμο». (Απ’ το βιβλίο “Η Σχολή των Θεών”)