Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια στην Ερμιόνη

 Συνελήφθη, χθες 28-6-2013 το βράδυ, στην Ερμιόνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, μία  24χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ αναζητείται ακόμα ένας  51χρονος.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στην Ερμιόνη Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα – καφετέρια με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, όπου κατελήφθη η 24χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει θέση και να λειτουργεί έξι  ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι σε παράνομη ιστοσελίδα, πρόσφοροι για τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών και τους οποίους έλεγχε μέσω κεντρικού ηλεκτρονικού υπολογιστή (SERVER).

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρήματα. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν παραβάσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του καταστήματος.
Η 24χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.