Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Εξιχνίαση σειράς διαρρήξεων και κλοπών στην Ερμιονίδα

Εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου 14 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και απόπειρες κλοπών σε καταστήματα, πρατήριο υγρών καυσίμων και ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας.
Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου Αλβανού και 20χρονου Ρουμάνου, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί, από τις αρχές του 2012 έως και τα μέσα Οκτωβρίου του 2012, είχαν διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις-κλοπές και μία απόπειρα κλοπής, σε καταστήματα και πρατήριο υγρών καυσίμων, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, από όπου αφαίρεσαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Ο 20χρονος είχε διαπράξει ακόμη έξι κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα και ξενοδοχείο, στην ευρύτερη περιοχή του Πορτοχελίου, του Κρανιδίου και της Ερμιόνης Αργολίδας, από όπου αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και υπόδησης και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Το αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου συνεχίζει την έρευνα και για τυχόν συμμετοχή τους σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
www.kathimerini.gr