Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2014 – ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (hellenicaward) προσφέρει σε επιχειρηματίες στην Ελλάδα την ευκαιρία να λάβουν δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη καθώς επίσης και έως €700.000 ως χρηματοδότηση για την υλοποίηση ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος. Προσκαλούμε τώρα τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για το διαγωνισμό του 2014, μετά από μια άκρως επιτυχημένη πρώτη χρονιά. Οι τέσσερις νικητές του 2013 απολαμβάνουν πλέον τη χρηματοδότηση του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, καθώς και την καθοδήγηση και υποστήριξη των επιχειρήσεών τους. Για να παρακολουθήσετε την πρόοδό τους κάντε κλικ εδώ.

Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η δημιουργία ευκαιριών τόσο για έμπειρους όσο και για ανερχόμενους επιχειρηματίες παρέχοντάς τους απαιτούμενους πόρους για την έναρξη της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Ο Όμιλος Libra χρηματοδοτεί και διαχειρίζεται το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με σκοπό την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα. Η δέσμευση του ομίλου Libra προς το Βραβείο υπολογίζεται άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

 Νικητές 2013



Πρόταση της Μυρσίνης