Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Συλλήψεις από αστυνομική επιχείρηση σε Ναύπλιο Άργος και Κρανίδι

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα, προσήχθησαν είκοσι έξι (26) και έγινε έλεγχος σε εκατόν είκοσι τέσσερα (124). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εκατόν ογδόντα ένα (181) οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα επτά (37) παραβάσεις.
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (27.12.2013), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν είκοσι τέσσερα (124) άτομα, εκ των οποίων εβδομήντα πέντε (75) ήταν ημεδαποί και σαράντα εννέα (49) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν ογδόντα ένα (181) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι έξι (26) άτομα, από τα οποία έντεκα (11) ήταν ημεδαποί και δεκαπέντε (15) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

· Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για ληστεία.

· Ένας (1) ημεδαπός, για κλοπή.

· Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν τριάντα (30) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά (7) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.