Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Άρα μπορεί να υπάρξει συναίνεση

http://villadidimo.brodimas.gr/?p=25259

Στο παραπάνω, άρθρο του κυρίου Αποστόλου* για τη νέα χωματερή Σταυρού.
Συμφωνούν λοιπόν όλοι ότι είναι μια χωματερή στη θέση του πρώην χώρου Δεματοποίησης που πρέπει να κλείσει οριστικά και να αποκατασταθεί. Συμφωνούν όλοι για δειγματοληψίες και μετά προσφυγή στο Επικρατείας. Συμφωνούν όλοι ότι ένα χωριό υφίσταται αυτή την απαράδεκτη κατάσταση για να μην έχει τα απορρίμματα στα πόδια της η τουριστική Ερμιονίδα. Συμφωνούν όλοι ότι βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο η γη μας και τα υπόγεια νερά μας.
Στο βάθος βέβαια αυτής της συμφωνίας είναι η λογική: εκεί που θα χάναμε όλους τους ψήφους των Διδύμων, ας με τη συναίνεση κρατήσουμε όσους μπορούμε στο μερίδιό μας. Και αυτό ισχύει για όλες τις παρατάξεις. Να λοιπόν που η δημοκρατικές διαδικασίες οδηγούν στη συναίνεση και στην αυτογνωσία των παρατάξεων και συνδυασμών.
Ας προχωρήσουμε ακόμη ένα βήμα και σε άλλα θέματα.

* Η αρθρογραφία του κυρίου Αποστόλου με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου με το δημοκρατικό ήθος, τη σεμνότητα, νηφαλιότητα, με τη γλώσσα που μιλάει ο κόσμος της εργασίας και του ιδρώτα, ο κόσμος που αγαπάει άδολα τον τόπου του, προσέφερε και προσφέρει πολλά. Τον ευχαριστούμε.

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος