Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Δηλαδή;;

Θητεία και εμπειρία 

Όποιος ψηφίστηκε και θήτευσε στον Δήμο 16 χρόνια, απέκτησε εμπειρία και πρέπει να ψηφιστεί, αφού τον έχουμε έτοιμο και ασκημένο. Μετά θα έχει 21 χρόνια και ούτω καθεξής, έως..... πότε;;;;
Τότε πώς θα μάθουν οι νέοι;;
Αυτό όμως που όλοι είδαμε είναι ότι 16 χρόνια εμπειρία με χωματερές μπουρλότα, με το αίσχος του Σταυρού και των άλλων σύγχρονων χωματερών, μόνο εμπειρία δεν αποδεικνύουν. Όμως έχετε την απάντηση: Μαθαίνεις περισσότερο από τα λάθη σου, άρα είμαστε οι μόνοι που πλέον ξέρουμε, γιατί κάναμε λάθη.
Μα ακριβώς αυτό είναι το μόνιμο μοτίβο των αντιπροσώπων που οδηγεί τελικά στον αντιπρόσωπο - επαγγελματία.
Αυτό που μαθαίνει τελικά ο αντιπρόσωπος με 16 χρόνια θητεία είναι το πώς μπορεί να ενεργεί, ώστε να παραμείνει μόνιμος αντιπρόσωπος, ενώ η εμπειρία του είναι στη μάθηση του ξύλινου λόγου και της τυπικής γλώσσας του αντιπροσώπου και της γραφειοκρατίας, όπως και στην επικοινωνία των ομοίων του σε όλα τα επίπεδα εξουσίας.
Μας κάνει για Δήμαρχος ο οποιοσδήποτε νέος συμπατριώτης μας που θα εκλέξουμε μεταξύ άλλων, μας κάνει και η εναλλαγή ανά έτος Δημάρχου, μας κάνει και Δήμαρχος που δεν θα δεχθεί καμιά αμοιβή. Παράταξη χωρίς leaders και teachers σε όλους τους τομείς δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε όποιον Δήμαρχο και νάχει. Όμως leaders και teachers αναδεικνύει μια ζώσα παράταξη και όχι αυτά τα ανύπαρκτα προεκλογικά κατασκευάσματα που κατ' ευφημισμό τα αποκαλούμε παράταξη.

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος