Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ 2007 -2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκινώντας στις 25 Φεβρουαρίου 2014, την παρουσίαση του τεράστιου έργου που έκανε ο Δημήτρης Σφυρής ως Δήμαρχος Κρανιδίου την τετραετία 2007 – 2010, αναφέραμε πως αυτή έχει χωριστεί σε θεματικές ενότητες και μετά την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσουν οι ολοκληρωμένες προτάσεις και το πλήρες πρόγραμμα της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας, για την πενταετία 2014-2019, για κάθε ενότητα χωριστά για τον Δήμο Ερμιονίδας.
Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί 7 ενότητες (Αθλητισμός, Τουρισμός, Δημοτική Βιβλιοθήκη, Δημοτικά Σφαγεία, Αναπλάσεις – Παιδικές Χαρές – Δημοτικός Φωτισμός, Οδοποιία, Εκπαίδευση) και ακολουθούν άλλες 6 (Αλληλεγγύη – Εθελοντισμός – Γηροκομείο, Πολιτισμός, Ύδρευση – Αποχέτευση, Απορρίμματα, Λιμενικό Ταμείο, Οργάνωση Δήμου).
Όταν ολοκληρωθεί λοιπόν η παρουσίαση της 13ης ενότητας (περίπου στις 15 Απριλίου), θα ακολουθήσει στην συνέχεια η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας για την πενταετία 2014 – 2019, για κάθε θεματική ενότητα ξεχωριστά. Θα έχει προηγηθεί βέβαια στις 31 Μαρτίου η παρουσίαση των βασικών προγραμματικών αρχών και θέσεων της παράταξής μας από τον επικεφαλή της κ. Σφυρή Δημήτριο.
Βιάζονται πολύ λοιπόν όσοι μας κατηγορούν για απώλεια προτάσεων και προγράμματος, οπότε κινδυνεύουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
Είμαστε όμως υποχρεωμένοι πρώτα από όλα να υπενθυμίσουμε στους πολίτες της Ερμιονίδας το τεράστιο έργο που έκανε ο Δημήτρης Σφυρής σαν Δήμαρχος Κρανιδίου την τετραετία 2007 – 2010, διότι αυτό αποτελεί ένα από τα τρία βασικά κριτήρια με βάση τα οποία οι δημότες θα κληθούν να αποφασίσουν στις εκλογές της 18ης Μαΐου  για το ποιος θα είναι ο νέος Δήμαρχος Ερμιονίδας.
Το πρώτο κριτήριο είναι λοιπόν η εμπειρία, η γνώση και το έργο  του υποψηφίου Δημάρχου, από όποια θέση έχει υπηρετήσει στα κοινά κατά το παρελθόν.
Το δεύτερο κριτήριο είναι το πρόγραμμα και οι προτάσεις μιας παράταξης για την πενταετία 2014 – 2019.
Το τρίτο κριτήριο είναι το στελεχιακό δυναμικό μιας δημοτικής παράταξης, δηλαδή οι υποψήφιοι σύμβουλοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της.
Στις 31 Μαρτίου λοιπόν, όλοι θα διαπιστώσουν πως το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας αποτελείται από έμπειρα στελέχη, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένα, ένα αρμονικό σύνολο προσωπικοτήτων, με ένα κοινό όραμα, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.
Έχοντας ως εχέγγυο την εκπλήρωση των τριών παραπάνω βασικών κριτηρίων, η Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας και ο επικεφαλής της Δημήτρης Σφυρής, κατερχόμαστε στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και ζητάμε την ψήφο των συμπολιτών μας, για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, για τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας.
Έως τώρα πετύχαμε πολλά, είναι σίγουρο πως μπορούμε περισσότερα!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ