Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Δήλωση υποψήφιου Δήμαρχου κ.Λάμπρου για τις προσχωρήσεις κ. Φλωρή και κ. Μπαλαμπάνη

"ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ"

                                                                Κρανίδι, 29/03/2014


Με αφορμή την προσχώρηση των συνεργατών δημοτικών συμβούλων κκ Φλωρή και Μπαλαμπάνη στον συνδυασμό «Δυνατή Ερμιονίδα», αισθάνομαι την ανάγκη  να δηλώσω τα εξής:
Ευχαριστώ, για την μακρόχρονη συνεργασία που είχαμε στην κοινή μας πορεία τόσο στα δημοτικά όσο και στα γενικότερα πολιτικά δρώμενα. Επίσης τους ευχαριστώ για το ότι υποστήριξαν και ενδυνάμωσαν τα πρώτα βήματα για την υλοποίηση του οράματος της δημιουργίας της παράταξής μας «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας».
Λυπάμαι που δεν πίστεψαν την αναγκαιότητα της δημιουργίας μιας παράταξης με δυναμισμό, συλλογικότητα και υπεύθυνης να ανταποκριθεί στα προβλήματα της εποχής μας, κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες της πόλωσης, των ψεύτικων διλημμάτων και των άγονων αντιπαραθέσεων του παρελθόντος.
Επίσης απορώ  για την απόφασή τους αυτή, στην δεδομένη χρονική στιγμή που καταγράφεται  σημαντική η δυναμική της παράταξής και η κοινή παραδοχή ότι συγκροτείται ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από καταξιωμένους ανθρώπους με χαρακτηριστικά το ήθος, την εμπειρία, την επιστημονική γνώση, την επαγγελματική καταξίωση και την κοινωνική προσφορά.
Παρόλα αυτά η επιλογή του καθενός είναι σεβαστή και εύχομαι καλή δύναμη για τον αγώνα τους για  την προσωπική τους επιτυχία.

Καλή Αντάμωση....

 Για την  
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  Ε Ρ Μ Ι Ο Ν Ι Δ Ο Σ 
ο υποψήφιος Δήμαρχος  
                                       ΤΑΣΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΥ