Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Να συνενωθούν οι προοδευτικές παρατάξεις!

Το νέον πρόσταγμα.
Μα όλες Αγαπητέ Δήμαρχε και ιδρυτή της Προοδευτικής "παράταξής" μας αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικές. Διαβάσατε ποτέ για Οπισθοδρομική Παράταξη; Εδώ εν αγνοία της "παράταξής" μας την βαπτίσατε και Πατριωτική! Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει.
Και αφού η" παράταξή" μας είναι και πατριωτική και προοδευτική, όσοι την εγκατέλειψαν και έφτιαξαν άλλη παράταξη ή πήγαν ήδη σε άλλες τι είναι; Οπισθοδρομικοί και μη πατριώτες; Αυτοί που συμβαίνει να είναι νέοι που έδωσαν έναν ελπιδοφόρο τόνο στα δημοτικά πράγματα; Και εφόσον οι νέες "παρατάξεις" τους είναι προοδευτικές, δεν πρέπει, σύμφωνα με τη λογική σας, να αποκαλούν εμάς τους εναπομείναντες οπισθοδρομική κομπανία;
Συναντήσατε ποτέ μέλος ή οπαδό του κόμματός σας που να μην θεωρούσε τον εαυτό του προοδευτικό; Την όποια αριστερά άστε την. Είναι εκ Θεού της προόδου. Το άθροισμα αυτών των προοδευτισμών πληρώνουμε όλοι σήμερα.
Ο συνοδοιπόρος του συνοδοιπόρου και συνοδοιπόρος σας έχει βγάλει καιρό φεφτά για αυτοκριτική, όχι δικιά του βέβαια, αλλά δική σας. Ακούστε τον επιτέλους!
Σαν έτοιμη η "παράταξή" μας από παλιά ας αποχαιρετήσει την Αλεξάνδρεια. Απέτυχε στα πολλά και κρίσιμα, πέτυχε σε αυτά που πετυχαίνουν όλοι.
Ο διαχωρισμός που επιχειρείτε σε προοδευτικές και μη "παρατάξεις" είναι επιχείρηση βαθύτερου διχασμού των δημοτών Ερμιονίδας, βαθύτερου από τον χωρισμό σε 6 παρατάξεις. Και μόνον ως σκέψη σάς κατατάσσει στους συντηρητικούς ...... του προοδευτικού χώρου, δηλαδή σε αυτούς που ούτε καν έχουν πάρει πρέφα τι έγινε στη χώρα μας αλλά και στην περιοχή μας.
Αφήστε εκατό λουλούδια να ανθίσουν στον τόπο μας! (Δεν είναι δικό μου, κινέζικο είναι, του Μάο). Θα βρουν το δρόμο τους, ότι ημείς ΔΕΝ......

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος