Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Από το μπλογκ της παράταξής μας

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΗ


Οι αναρτήσεις είναι προσωπικές:

Αν φύγανε από την "παράταξη" της πατριωτικής συμπαράταξής μας τι δουλειά έχουνε οι προσωπικές αναρτήσεις τους στο μπλογκ; Η αποχώρησή τους εκφράζει την "παράταξή" μας;
Αν παραμένουν, παρόλο που φύγανε, τότε γιατί είναι προσωπικές;
Του Αγαπητού Αντιδημάρχου, γιατί ακόμη να αναρτηθεί η ανακοίνωση; Θα είναι προσωπική ανάρτηση, ή θα εκφράζει την παράταξη; Εξακολουθεί να είναι Αντιδήμαρχος στον Δήμο της παράταξής μας, ενώ πλέον ανήκει σε άλλη παράταξη; Ή είναι πλέον ανεξάρτητος Αντιδήμαρχος;
Υπάρχει η παράταξή μας ακόμη; Αν δεν υπάρχει γιατί δεν σταματά το μπλοκ της, αλλά συνεχίζει αναρτήσεις;

Ασυνάρτητα πράγματα, λυπηρά και άκρως προσβλητικά για τους ψηφοφόρους της παράταξης, οι οποίοι καλώς οι κακώς την ψηφίσαμε.
Αξιοπρεπής στάση ήταν, από τον δεύτερο χρόνο που διαπιστώσατε ότι στο κρίσιμο θέμα των σκουπιδιών αλλά και του νερού δεν προσφέρατε τίποτα για οποιουσδήποτε λόγους, να υποβάλλατε όλοι την παραίτησή σας. Ήταν αξιοπρεπής στάση. Αυτό που γίνεται σήμερα είναι από τα Άγραφα! Και ούτε μια συγνώμη στους ψηφοφόρους της παράταξης τους οποίους ο καθένας καλεί να τον ακολουθήσουν όπου πήγε! Όσο για την θριαμβευτική υποδοχή που επιφυλάσσουν οι παρατάξεις στους νεοεισερχόμενους αντιπροσώπους της παράταξής μας, μόνον θαυμαστικά !!!!!!!
Αν εννοούν, που το εννούν, ότι θα συνεχίσουν το έργο της παράταξής μας, "με λεπτές αποχρώσεις και δικές τους πινελιές" ας ενωθούν σε μια παράταξη.


Έρρωσθε,
Βασίλειος Γκάτσος