Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Περί παραταξιακών συγχύσεων - άρθρο του κ. Λουκά Κούτρα, μέλους της Ρι.Κ.Ερ Συμμετοχή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οπως είναι φυσικό, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, τόσο ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ρι.Κ.Ερ. Συμμετοχή, Κώστας Π. Λυμπερόπουλος, όσο και άλλα στελέχη της, έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολλούς δημότες της Ερμιονίδας, συζητώντας τα προβλήματα που ταλανίζουν την επαρχία μας.
Προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι πρέπει να εξηγούμε σε συζητήσεις ότι δεν είμαστε "ουρά" κανενός συνδυασμού. Δεν γνωρίζουμε πόθεν προκύπτει η σύνδεση της Ρι.Κ.Ερ. Συμμετοχή, με άλλες δημοτικές παρατάξεις και ΚΥΡΙΩΣ με τη ΔΗ.ΣΥ.ΕΡ του κ. Δ. Σφυρή!
Είναι λυπηρό να το συζητάμε, ωστόσο θεωρούμε αναγκαίο να το ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση:


  • Η Ρι.Κ.Ερ. Συμμετοχή είναι μια ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική κίνηση πολιτών με σκοπό την αλλαγή στη νοοτροπία διοίκησης του Δήμου. Δεν τελεί υπό τις διαταγές κανενός κόμματος, δεν πατρονάρεται από ισχυρούς, δεν λειτουργεί για λογαριασμό κανενός, παρά μόνο για το συμφέρον της Ερμιονίδας και των πολιτών της
  • Έχει απερίφραστα δηλώσει μέσω του επικεφαλής της, ότι ΔΕΝ θα συνεργαστεί με καμία παράταξη από αυτές που φέρουν ευθύνη βαρύτατη για την εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος μας σήμερα. 
  • Οποιαδήποτε σύνδεσή της με αυτές τις παρατάξεις, προσβάλλει τους ανθρώπους που αγωνίζονται, μήνες τώρα, με καθημερινή τριβή να διαδώσουν τις αρχές μας στους συμπολίτες μας. Προσβάλλει τους υποψήφιους και τους ψηφοφόρους εν γένει.
  • Κάθε προσπάθεια συσχέτισης της Ρι.Κ.Ερ. Συμμετοχή με τις παραδοσιακές παρατάξεις και τα πρόσωπα που έχουν επί σειρά ετών  διαχειριστεί τις τύχες του τόπου τούτου, είναι έωλη, ξεκάθαρα συκοφαντική και στερείται ηθικής.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε την ανατροπή στο κατεστημένο της Ερμιονίδας. Συνεχίζουμε, καθαροί, ανεξάρτητοι, επίμονοι και αισιόδοξοι. Η ώρα να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο πλησιάζει, ανησυχητικά για κάποιους.  

Σύντομα θα ακολουθήσεις τοποθέτηση του επικεφαλής και της γραμματείας για αυτά τα θέματα

Λουκάς Κούτρας
Μέλος της Ρι.Κ.Ερ. Συμμετοχή
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος