Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Κύριε Σφυρή

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκλησή σας, σας ανακοινώνω την απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος σύμβουλος στο κεντρικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας με το συνδυασμό σας «Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας» στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Επέλεξα τη συνεργασία μαζί σας διότι πιστεύω ότι εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να είστε αποτελεσματικότεροι στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας.

Δυστυχώς η τετραετία που πέρασε αξιολογείται ως μη αποτελεσματική.

Θεωρώ ότι η επιλογή και η έμφαση που δίνετε στους τέσσερις άξονες του προγράμματός σας (1. Προστασία του περιβάλλοντος και βελτίωση της ποιότητας της ζωής -2. Ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής και των υπηρεσιών παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού -3. Οικονομική ανάπτυξη και απασχόληση -4. Βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου) είναι ουσιαστική, θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής του δημότη αλλά και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, που είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα.

Πρέπει να γίνει πεποίθηση όλων μας ότι η υλοποίηση των παραπάνω φιλόδοξων στόχων μπορεί να γίνει ευκολότερη εάν υπάρχει όλων των πολιτών η συναίνεση και η συνεργασία, αρετές τις οποίες εμείς θερμώς θα επιδιώξουμε.


Γιάννης Δημαράκης


Κύριε Δημαράκη, Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου

Με ικανοποίηση σας καλωσορίζω στην παράταξή μας.

Θεωρώ ουσιαστική την συνειδητή επιλογή σας να συμπορευτείτε με το συνδυασμό μας.

Πιστεύω ότι η ικανότητά σας και η αξιοσύνη σας, όπως αυτή έχει αποτυπωθεί κατά την επιτυχή θητεία σας ως Σχολικός Σύμβουλος και ως Διευθυντής του ΓΕ.Λ. 

Κρανιδίου αλλά και η πολυετής εθελοντική προσφορά σας μέσα από πολιτιστικούς συλλόγους (Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης, Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης) της ιδιαίτερης πατρίδας σας της Ερμιόνης αποτελούν εχέγγυο για τη θετική προσφορά σας και στο Δήμο Ερμιονίδας.

Δημήτρης Σφυρής

Επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας