Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ "Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Τ.Α ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"



          Η τουριστική ανάπτυξη και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης

Με αφορμή τη θεματική εκδήλωση που διοργανώνουμε το Σάββατο 12/4/2014 στην Ερμιόνη, με θέμα :
«ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τουριστική ανάπτυξη» δηλώνουμε ότι η δημοτική μας παράταξη έχει μια βασική προτεραιότητα ,μια βασική επιλογή ,την επανεκκίνηση της τοπικής μας οικονομίας , την τουριστική ανάπτυξη και τη βελτίωση της εικόνας του τουριστικού προϊόντος  .
Σ’αυτό το σημείο θα ήθελα να απευθύνω ένα ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους φορείς και τους δημότες του Δήμου μας να παραστούν στη θεματική μας εκδήλωση  καθώς επίσης ευχαριστώ δημόσια όλους τους εισηγητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου .
Προσωπικά  δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθούμε στο αίτημα της κοινωνίας και θα συμβάλουμε αποφασιστικά  στο να διεκδικήσουμε ένα ικανοποιητικό μερίδιο από την ανταγωνιστική αγορά του τουριστικού προϊόντος.
Σ’ αυτή τη προσπάθεια απευθύνω  ανοικτή πρόσκληση  σ’ όλους τους κοινωνικούς εταίρους για να συνδιαμορφώσουμε το νέο μας τουριστικό προϊόν . Πραγματικά και αντικειμενικά γυρίζουμε σελίδα ,ενώνουμε την κοινωνία και κινητοποιούμε όλες τις κοινωνικές ,παραγωγικές και οικονομικές δυνάμεις για να υπηρετήσουμε τον τόπο  μας και τους ανθρώπους του. Έχουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα ,τη φυσική ομορφιά του τόπου μας , τις επενδύσεις που έγιναν στην περιοχή μας  στον τομέα των τουριστικών υποδομών, απαιτείται όμως να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις, ενέργειες  από την πλευρά της Ελληνικής Πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης (Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού ) σε επίπεδο Δήμου και Περιφέρειας .Οι συνεργάτες μου και εγώ δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στην αναγκαιότητα αυτής της συνεργασίας ,αυτής της συνδιαμόρφωσης  για να καταγράψουμε τις πραγματικές ανάγκες και να αξιολογήσουμε τις προτεραιότητες μας  για την επόμενη δημοτική περίοδο 2014-2019.

Σας καλώ να δώσουμε ένα αγώνα να γίνουμε σημαιοφόροι νέων αξιών ,νέων ιδεών για να δώσουμε μια νέα ώθηση στον τόπο μας ,στην Ερμιονίδα μας.
Αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ,αξίζει να κινητοποιήσουμε την κοινωνία.
Οι δημότες έχουν κρίση ,έχουν άποψη και θα εκφράσουν την πολιτική τους βούληση στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.
Αυτό που έχει σημασία είναι η αναγκαιότητα να ξεκινήσουμε όλοι μαζί  αυτήν την συλλογική προσπάθεια  και να διαμορφώσουμε ένα αξιόπιστο – αντικειμενικό – υλοποιήσιμο  πρόγραμμα για το Δήμο μας .
Αξίζει να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας  , σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί αυτό τον νικηφόρο αγώνα.
Θα είναι μεγάλη τιμή για μας ,να παραστείτε στην θεματική εκδήλωση που διοργανώνουμε
το Σάββατο 12/4/2014 στην Ερμιόνη.
Το αύριο μας ανήκει!

«Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι υπόθεση όλων μας»

                                                     
                                                    Για την
             
                     ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  Ε Ρ Μ Ι Ο Ν Ι Δ ΑΣ
                              
                                     Ο υποψήφιος  Δήμαρχος
                               
                                        ΤΑΣΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΥ