Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Έχετε γεια βρυσούλες

Λόγγοι βουνά ραχούλες (χώρας Διδυμίων)
Τον χάσαμε από την "Παράταξη" μας και τον Αγαπητό Αντιδήμαρχο, όχι  προς τον κύριο Λάμπρου που είναι ο συνεχιστής της, κατά κάποιον τρόπο, αλλά προς νέα, δυναμική, παράταξη.
Τελικά ο Αγαπητός νυν Δήμαρχος και η "συμπαράταξή" μας, υπήρξε ένα εκτροφείο στελεχών 4ετούς μαθητείας με κατάλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ώστε να είναι ικανοί να στελεχώσουν οποιαδήποτε νέα "παράταξη" πλην του κυρίου Σφυρή, όχι ότι θα είχαν κανένα πρόβλημα, αλλά απλώς δεν δέχεται. Συμπληρώσαμε!, όπως έλεγε παλιά ο Αγαπητός Ανάργυρος ο εξ αναργύρων.
Και μεις οι ψηφοφόροι σας πόσα κομμάτια να γίνουμε; τουλάχιστον ας αλλάξει ο νόμος να μπορούμε να ψηφίζουμε πολλές παρατάξεις.
Είναι η πρώτη φορά που οι αντιπρόσωποι μιας παράταξης που διοίκησε 4 χρόνια τον καλλικράτειό μας, θεωρούν τους εαυτούς τους τόσο πετυχημένους, την παράταξή τους τόσο πετυχημένη, τον Δήμαρχό τους τόσο πετυχημένο, ώστε να διαλύσουν την παράταξη εις τα εξ ων συνετέθη, μόνον και μόνον γιατί δεν ξανακατεβαίνει στις εκλογές ο κύριος Καμιζής!!
Έχει γούστο να δούμε και την έκπληξη των εκπλήξεων: Τον Αγαπητό νυν Δήμαρχο να βάζει υποψηφιότητα ως σύμβουλος τοπικής δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου με τον κύριο Σφυρή!
Πολλά τα δεινά, κουδέν ανθρώπου δεινότερον πέλει.
Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος