Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.

Αποτελεί, για εμένα προσωπικά, ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, Ιατρού Μικροβιολόγου κ. Μανώλη Μαχαίρα, στο ψηφοδέλτιο νίκης της "Δυνατής Ερμιονίδας". Θεωρώ καταλυτική την παρουσία του τόσο στο συνδυασμό μας όσο και στη διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, που με τη δύναμη της ψήφου σας θα κληθούμε να αναλάβουμε.
Ως επιστήμων και ως άνθρωπος ο Μανώλης Μαχαίρας έχει αποδείξει την προσφορά του στον τόπο μας και σίγουρα ο τόπος μας τον χρειάζεται.  
Όλοι μαζί για την Ερμιονίδα που αγαπάμε για την Ερμιονίδα που μας αξίζει. 
Όλοι μαζί για μια Ερμιονίδα δυνατή.
Γιάννης Γεωργόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας



 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ".


Κύριε Γεωργόπουλε,


Ανταποκρινόμενος στην πρόσκλησή σας για τη συμμετοχή μου ως σύμβουλος στο ψηφοδέλτιό σας «ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ», συνεκτιμώντας την παρούσα κοινωνικοοικονομική συγκυρία, τα προβλήματα που ζητούν επιτακτικά επίλυση, την ανάγκη συνέχισης της στήριξης του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου από το Δήμο Ερμιονίδας, που μέχρι σήμερα ήταν συνεχής και ουσιαστική και την απόφασή μου να προσφέρω στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου σε τομείς δραστηριοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας, παράλληλα με την εργασία μου ως Διευθυντής του Ε.Σ.Υ. στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, αποδέχομαι την πρόσκλησή σας και θα είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ.
Ελπίζω και εύχομαι μαζί με τους άλλους συνυποψηφίους, όχι μόνο της δικής μας ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, αλλά και όλων των λοιπών συνδυασμών να δώσουμε τη μάχη ενωμένοι με μοναδικό σκοπό την επίλυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων από τα προβλήματα του τόπου μας.
Τόσο μέχρι τις εκλογές, αλλά κυρίως μετά από αυτές, όλοι ενωμένοι να αποδείξουμε στους δημότες μας ότι αυτά που λέγαμε προεκλογικά εξακολουθούμε να τα πιστεύουμε και να προσπαθούμε.
Αντιπαλότητες και ακραίες αντιπαραθέσεις που τόσο ταλαιπώρησαν τον τόπο να αποτελέσουν παρελθόν, να βοηθήσουμε όλοι τον τόπο που ζούμε, τον τόπο που αγαπάμε.


3 Απρίλη 2014

Μανώλης Μαχαίρας

Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Κ.Υ. Κρανιδίου