Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ε Ρ Μ Ι Ο Ν Ι Δ ΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



                                              ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                                                                     ΚΡΑΝΙΔΙ, 30.04.2014

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Στα πλαίσια  της τελικής φάσης της προεκλογικής περιόδου και την κατάθεση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου επικοινωνώ μαζί σας και ζητώ την στήριξη σας στο ψηφοδέλτιο μας , το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης « Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» . Στις 18 Ιανουαρίου 2014 οι συνεργάτες μου και  εγώ πήραμε την απόφαση να ιδρύσουμε μια Δημοτική Κίνηση,  μια νέα Δημοτική Παράταξη αφού πήραμε τα μηνύματα από την τοπική μας κοινωνία η οποία επιθυμούσε μια νέα σελίδα στον τόπο μας,  μια νέα δημοτική έκφραση και  να συνδιαμορφώσουμε μια νέα κοινωνική συμφωνία για την πρόοδο του τόπου μας και την ευημερία των κατοίκων του .
Πιστεύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας κορυφαίος Δημοκρατικός θεσμός, πυλώνας του πολιτεύματος μας και απαιτείται από όλους εμάς να τον υπηρετούμε προς όφελος της πατρίδας μας.
Στη παρούσα οικονομική και κοινωνική συγκυρία απαιτείται όλοι μας να αναλογιστούμε τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στο Δήμο μας απέναντι στην πατρίδα μας.  Πήραμε την απόφαση να δηλώσουμε παρόντες στις Δημοτικές εκλογές του 2014 και να ζητήσουμε από όλους εσάς τη στήριξή σας , τη συμμετοχή σας , την ψήφο σας .
Είμαστε εδώ και θα διεκδικήσουμε όλοι μαζί τα εξής :
Α) Την συνέχιση και την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που έχουν
προγραμματιστεί στο Δήμο μας στον τομέα της ύδρευσης , της αποχέτευσης , των τουριστικών υποδομών.
Β) Την ίδρυση και λειτουργία μιας σύγχρονης κοινωνικής υπηρεσίας σε επίπεδο Δήμου Ερμιονίδας που θα υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας και κοινωνικής συνοχής στην τοπική μας κοινωνία .
Γ) Την επανεκκίνηση της τοπικής μας οικονομίας τόσο με την στήριξη των ιδιωτικών όσο και των Δημόσιων , Δημοτικών επενδύσεων .Την προετοιμασία του Δήμου μας για την πληρέστερη διεκδίκηση μιας δυναμικής και τεκμηριωμένης συμμετοχής στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2019 σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε επίπεδο Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων .
Δ) Ένα νέο μοντέλο Διοικητικής Οργάνωσης του Δήμου και των Υπηρεσιών του στα πλαίσια της προσαρμογής του Δήμου μας στην «νέα αρχή της συλλογικότητας » αίτημα της σύγχρονης εποχές μας αλλά και  βούληση της εφαρμογής του Προγράμματος «Καλλικράτης»
Ε) Τέλος, να δώσουμε μια νέα ώθηση στη χάραξη μιας νέας τουριστικής πολιτικής μιας νέας εικόνας του τουριστικού προϊόντος , στον πολιτισμό και στον αθλητισμό, ως τρεις στρατηγικές επιλογές της Δημοτικής μας δράσης . Οι τρεις τομείς θα συμβάλλουν πολλαπλασιαστικά στην τοπική μας κοινωνία και οικονομία .

Σας καλώ να δώσετε την εντολή σας , να εκφράσετε τη βούλησή σας, να στηρίξετε την προσπάθεια μας, το πρόγραμμά μας . Επιθυμούμε να μας αξιολογήσετε αυστηρά , να εκτιμήσετε τις δυνατότητες μας και τις ικανότητές μας και να δείτε αντικειμενικά και να διαπιστώσετε εάν η παράταξή μας με τα στελέχη που διαθέτει μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμά της και να φανεί χρήσιμη στον Δήμο μας. Αναμένουμε από εσάς την τελική σας επιλογή , την τελικής σας απόφαση .

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στον προεκλογικό μας αγώνα και όλοι μαζί να συνδιαμορφώσουμε τη νέα κοινωνική συμφωνία η οποία θα εγκριθεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών μας.

Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι υπόθεση  όλων μας .

                                                   Για την   
                            
                    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ  Ε Ρ Μ Ι Ο Ν Ι Δ ΑΣ
                                                         
                                       Ο υποψήφιος  Δήμαρχος    
      
                                ΤΑΣΟΣ  ΛΑΜΠΡΟΥ