Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΧΑΤΖΗ Φανή: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας με το συνδυασμό "Πελοποννησιακή Ένωση" του Γιάννη Μανώλη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Την δική της συμβολή για να αλλάξουν τα πράγματα φιλοδοξεί να έχει η νέα συμπατριώτισσα μας ,(με καταγωγή από την Ερμιόνη), Φανή Χατζή και γι' αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με τα τοπικά δρώμενα της Αργολίδας και της Ερμιονίδας, μετέχοντας στο Ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιάννη Μανώλη- ως Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας- με τον Συνδυασμό Πελοποννησιακή Ένωση.
Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Παν/μιου Πελοποννήσου , (στη Σχολή Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης που εδρεύει στην Τρίπολη),και πριν ακόμη συμπληρώσει τα 21 της χρόνια, δηλώνει παρούσα στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ώστε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας-και ειδικά η Ερμιονίδα- να έχει ισχυρό ρόλο και δυνατή φωνή, στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, κάτι που όπως όλο και περισσότεροι ομολογούν, δεν συνέβη (στον μέγιστο δυνατό βαθμό),την περίοδο 2011-2014.

"Πρέπει να ενδυναμώσουμε ως Ερμιονίδα την θέση μας στην
Περιφέρεια. Να γίνουμε περισσότερο διεκδικητικοί προκειμένου να αξιοποιήσουμε κάθε αναπτυξιακή δυνατότητα που θα μας δοθεί. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για την αξιοποίηση των πηγών του αναβάλου στην επαρχία μας, για οριστική επίλυση στο μείζον θέμα (όπως εξελίχθηκε) της διαχείρισης των απορριμμάτων, για προγράμματα που θα δώσουν ώθηση και θα τονώσουν το τουριστικό "προφίλ" του τόπου μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ικανοποιήθηκαν στον απόλυτο βαθμό οι διεκδικήσεις μας" λέει και προσθέτει: "Είμαι αποφασισμένη-
εφόσον ο Λαός της Αργολίδας και της Ερμιονίδας μου δώσει (μέσω της εκλογής μου) τη δυνατότητα- να εργαστώ έτσι ώστε η ευρύτερη επαρχία μας να αναπτυχθεί στο μέτρο που μπορεί και της αξίζει, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι λόγω της θέσης και του φυσικού κάλλους του τόπου μας, μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας με ορίζοντα την επόμενη πενταετία".

Παράλληλα, η Φανή Χατζή, τονίζει πως "Ο Γιάννης Μανώλης, όλα αυτά τα χρόνια της πλούσιας πολιτικής του δράσης, έχει αποδείξει ότι αγαπάει τον τόπο μας και πως εργάζεται για να έχει η Αργολίδα ένα καλύτερο μέλλον. Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι μου πρότεινε να συμμετάσχω στον Συνδυασμό του. Αυτό δείχνει ότι εμπιστεύεται τα νέα πρόσωπα αλλά και κάτι ακόμη: Αναζητεί συνεργάτες και συμπαραστάτες σε όλη αυτή την προσπάθεια της ανάπτυξης, όχι μόνο από τα μεγάλα αστικά κέντρα (Άργος-Ναύπλιο) αλλά και από την (παραμελημένη τα τελευταία χρόνια) Ερμιονίδα. Και αυτό είναι αν μη τι άλλο ενδεικτικό της αποφασιστικότητάς του να αλλάξει επί τα βελτίω την Αργολίδα".
Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι η Φανή Χατζή, αναφέρεται και στο γενικότερο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στην Χώρα μας και υπογραμμίζει την ανάγκη να επιλεγούν νέοι υποψήφιοι αφού όπως υποστηρίζει:
"Σε μια εποχή χωρίς όνειρα και ελπίδα. Γεμάτη ψέμα, υποκρισία και αναξιοκρατία ήρθε η ώρα για δράση αφού ως τώρα οι εκπρόσωποι της πολιτείας δε στάθηκαν ικανοί να εμπνεύσουν ή να παρακινήσουν τους νέους κάθε γενιάς να μείνουν και να επενδύσουν στον τόπο τους με όσες δυνάμεις έχουν.Τόσο στις τοπικές εκλογές όσο και στις περιφερειακές επιλέγουμε <<παραδοσιακά>>. Στα λόγια επιζητούμε το νέο αλλά στην πράξη μας τρομάζει. Λένε πως δεν έχουμε εμπειρία διοίκησης γιατί τους βολεύει, η απάντηση μας είναι είδαμε βέβαια και την προκοπή από τους <<έμπειρους>>. Φωνάζουμε για τους κακούς πολιτικούς τους οποίους όμως εμείς εκλέξαμε. Μας εξοργίζει η οικογενειοκρατία στην ελληνική πολιτική σκηνή, την οποία συντηρούμε με την ψήφο μας. Διαμαρτυρόμαστε ότι στο προσκήνιο είναι οι ίδιοι άνθρωποι τη στιγμή που εμείς δεν επιλέγουμε το νέο".
Ύστερα από όλα αυτά πιστεύω ότι είναι καιρός να πάρουμε εμείς οι νεότεροι την κατάσταση στα χέρια μας, να ακουστεί και η δική μας φωνή. Να ορθώσουμε το ανάστημά μας για να σταματήσει να καταρρέει η χώρα μας. Επειδή λοιπόν κουράστηκα να είμαι απλός θεατής, επειδή αρνούμαι να μου στερούν τα όνειρα επειδή θέλω να βοηθήσω τους συμπολίτες μου και το νομό μας για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο με αξίες και ιδανικά αποφάσισα να συμμετάσχω στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.


Φανή Π. Χατζή
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αργολίδας

με το συνδυασμό "Πελοποννησιακή Ένωση" του

Γιάννη Μανώλη