Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αγαπητός Αντιδήμαρχος της παράταξής μας:

"Ας σταματήσουν επιτέλους τα ψέματα και η παραχάραξη και διαστρέβλωση της αλήθειας, προς ίδιο και μικροπαραταξιακό όφελος." 

Αυτά που γράφεις Αγαπητέ Αντιδήμαρχε και όχι δημότη Σταύρε Κούστα θέλεις να αρχίσουμε να τα βλέπουμε σοβαρά; Τότε αποκατέστησε την πολιτική αξιοπιστία δίνοντας στην δημοσιότητα τα παραστατικά παραλαβής - παράδοσης των αστικών απορριμμάτων που ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος πήγες στο χώρο δεματοποίησης. Αν όχι τίποτα δεν παίρνουμε στα σοβαρά από όσα γράφεις.
Αν η πυκνή λόγω εκλογών αρθρογραφία σου εκθειάζει την παράταξή μας και τον Δήμαρχο, φυσικά και το δεξί χέρι του Δημάρχου κύριο Λάμπρου, αναγνωρισμένων ικανοτήτων, γιατί δεν είσαι στην παράταξή του που απ' ότι φαίνεται είναι πολύ πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη στην παράταξή μας;
Διότι αρχίζω και σχηματίζω την εντύπωση, ότι η Δυνατή Ερμιονίδα δεν είναι και τόσο νέα παράταξη αλλά η συνέχιση της παράταξής μας με απέξω (;) τον νυν Δήμαρχο. 
Και ως στέλεχος της παράταξής μας, που παράτησε τους ψηφοφόρους της....... ακαθοδήγητους, πες μας επιτέλους ποιον να ψηφίσουμε στις πρώτες εκλογές; Την παράταξη του κυρίου Λάμπρου που είναι εκ της παρατάξεώς μας πλήθος στελεχών, ή την Δυνατή που έχει εκ της παρατάξεώς μας πλήθος στελεχών και κυρίως το βαρύ πυροβολικό της;
Και για τις δύο παρατάξεις η παράταξή μας φαίνεται να είναι η οδηγήτρια, η παρακαταθήκη, που λέμε.
Αν η Δυνατή έλθει τρίτη θα καλέσεις στις δεύτερες εκλογές τους ψηφοφόρους σου να ψηφίσουν κατά συνείδηση; Τότε παραδέχεσαι ότι ο κύριος Σφυρής είναι άξιος όσο και ο κύριος Λάμπρου.
Θα τους καλέσεις να ψηφίσουν τον κύριο Λαμπρου; Τότε τι θέλεις στη Δυνατή, ή μάλλον τι κόλπα είναι όλα αυτά; Δεν θα μου κάνει εντύπωση βέβαια να στηρίξεις τον κύριο Σφυρή. Καθόλου μάλιστα. Ας μη ξεχνάμε ότι ήσουν αγαπητός συνεργάτης του αγαπητού Ανάργυρου του εξ αναργύρων, αλλά και για ένα διάστημα συνομιλών με την κίνησή σου με τον κύριο Σφυρή. Ή κάνω λάθος;
Θέλω να πω ότι η Ερμιονίδα και μάλιστα η Ερμιόνη, δεν χρειάζεται τέτοιες παρουσίες πολιτικάντικες αλλά πολιτικές και σεμνές, όπως από την παράταξή μας Παντελής, Μονά, Γουζούασης, που τίμησαν την ψήφο μας. Είναι πρωτάκουστο να υπογράφεις ως μέλος συγχρόνως δύο παρατάξεων.

Και επειδή κατάργησες, ως προς εμέ την μυστικότητα της ψηφοφορίας, είμαι υποχρεωμένος να την ακολουθήσω και εγώ: Εις αυτάς τας εκλογάς Φούμο.

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος