Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΑΣΟΣ ΤΟΚΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



                                                                 
Απρίλιος 2014
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Οι δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου που θα εκλέξουν την Δημοτική αρχή της πενταετίας 2014-2019 πλησιάζουν.

Κάποιοι δημότες έχουν ήδη αποφασίσει σε ποια παράταξη θα αναθέσουν τα ηνία της διοίκησης του Δήμου μας. Υπάρχει ωστόσο μία πολύ μεγάλη μερίδα πολιτών η οποία προσπαθεί να βρει τη σωστή για τον τόπο απάντηση στο μεγάλο ερώτημα: Σε ποιους θα εμπιστευτούμε το τιμόνι του Δήμου;

Οι παρατάξεις πολλές, τα πρόσωπα πολλά, οι δηλώσεις πολλές. Δικαιολογημένα έχει προκληθεί μια σύγχυση στο μέσο ψηφοφόρο.
Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό κριτήριο .
 Το κριτήριο αυτό χωρίζει τις πολλές παρατάξεις και τα πολλά άτομα σε μόλις δύο κατηγορίες:
την παλιά, αυτήν που τα τελευταία χρόνια διοίκησε το Δήμο Ερμιονίδας και το έργο της αποτελεί σήμερα χειροπιαστή απόδειξη της αποτυχίας της και στη νέα, αυτή που με νέο αέρα, πρόσωπα και ιδέες προτείνει το καινούριο και διαφορετικό στον τρόπο  διοίκησης και δράσης.

Ποια από τις δύο, εν τέλει, αυτές κατηγορίες παρατάξεων θα επιλέξουμε;

Από τη μια,
αυτοί που μας οδήγησαν εδώ και τώρα με διαφορετικό προσωπείο συνεχίζουν να ζητάνε την ψήφο σας υποσχόμενοι τις καλύτερες μέρες που τόσα χρόνια έταζαν και δεν ήρθαν ποτέ,
αυτοί που συσσώρευσαν στο Δήμο τόσα και τόσα προβλήματα που θα έλυναν κάθε φορά που αναλάμβαναν την εξουσία,
αυτοί που έφεραν τα σκουπίδια στην πόρτα σας εδώ στο «Σταυρό Διδύμων» ξέροντας πως δεν υπήρχε δρομολόγιο για παραπέρα και στη συνέχεια δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν το έγκλημα σε βάρος των κατοίκων της περιοχής.

Οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές που δεν μερίμνησαν για τον έλεγχο και την μέτρηση της ακτινοβολίας από τις κεραίες,

που δεν έκαναν αναλύσεις στα νερά της περιοχής σε ανεξάρτητο φορέα για την προστασία της δημόσιας υγείας,


που δεν διέθεσαν τα ανάλογα χρήματα στην περιοχή αν και τα έσοδα του Δήμου από τις ανεμογεννήτριες, τα λατομεία και τα ιχθυοτροφεία ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ ετησίως.

Από την άλλη,
 εμείς στη Νέα Δυναμική Πορεία Ερμιονίδας,   με θέληση να προσφέρουμε  στον τόπο μας, πολίτες και όχι πολιτικοί,   με όραμα και πρωτοπόρες ιδέες, με διαφάνεια και διαύγεια θέσεων και προτάσεων…

Φίλες και Φίλοι,
Είναι ώρα κρίσιμη για το μέλλον αυτού του τόπου, το μέλλον μας.
Καλούμαστε ως Δημότες του Δήμου μας να αναλάβουμε την  ευθύνη τόσο με την συμμετοχή, όσο και με τις επιλογές μας στις εκλογές της 18ης Μαΐου.
Όμως στο Μέλλον δεν θα μας πάνε οι πολιτικάντηδες του Χθες. Στο Μέλλον θα μας οδηγήσουν καθημερινοί, απλοί πολίτες όπως εσείς και εμείς που θα πειστούμε να ασχοληθούμε με τα κοινά και θα πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Κάνουμε την αρχή για ένα νέο ξεκίνημα.  Για ένα νέο Δήμο. Είμαστε μία νέα κίνηση που δεν μοιάζει σε τίποτα παλιό.Έχουμε τις γνώσεις, το μεράκι και το σθένος να αλλάξουμε την κατάσταση προς όφελος των πολλών.
Για αυτόν τον τόπο που όλοι ονειρευόμαστε, για αυτόν τον τόπο που όλοι αγαπάμε, θα δώσουμε την μάχη και με σύμμαχο την εμπιστοσύνη σας και τη συμμετοχή σας, θα την κερδίσουμε .
                                           
                                            Για τη ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ. 
                                               ΤΑΣΟΣ  ΤΟΚΑΣ
                                             Υποψήφιος Δήμαρχος
                                                  Ερμιονίδας