Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Δελτίο Τύπου για την Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών και την ενίσχηση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών




    Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής, παρέστη   το Σάββατο 5 Απριλίου, στην ημερίδα για την Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών και την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών . 
Κεντρικός ομιλητής ήταν, ο κ. Στέλιος Γραφάκος, (Παιδίατρος- Αιματολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων " Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελπίδα").
Διαπιστώνοντας την προσπάθεια και την προσφορά του Συλλόγου «Φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ», του ογκολογικού νοσοκομείου Παίδων και της συμπατριώτισσας μας, Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρου του συλλόγου «Ελπίδα», Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη, θέλοντας να συμβάλλει στη μεγάλη προσπάθεια τους, καλεί τους υποψηφίους Συμβούλους και τα μέλη του συνδυασμού αλλά και όλους τους πολίτες του Δήμου Ερμιονίδας ,που είναι κάτω των 40 ετών, να γίνουν δότες του μυελού των οστών, συμμετέχοντας  σε αυτό το πανανθρώπινο εγχείρημα, σώζοντας τη ζωή των παιδιών και δίνοντας Ελπίδα ζωής στους συνανθρώπους μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ