Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.



Αγαπητοί συνδημότες, 

Μετά την παρέλευση τριών ημερών από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανάδειξη του κ. Δ. Σφυρή ως Δημάρχου Ερμιονίδας για την χρονική περίοδο 2014 - 2019, περιμέναμε να είχε επέλθει ψυχραιμία και νηφαλιότητα τόσο στον ίδιο όσο και στο επιτελείο του και να είχε ανακαλέσει τους βαρείς χαρακτηρισμούς προς τους μισούς ψηφοφόρους του Δήμου, τους οποίους εκτόξευσε κατά την ομιλία του στην Ερμιόνη το βράδυ της Κυριακής 25/5/2014, αποκαλώντας τους "κοινωνικά σκουπίδια". Για το λεξιλόγιο του "πεζοδρομίου" το οποίο χρησιμοποίησε τί μπορεί να πει κανείς; Λυπηρό! Ας παραβλέψουμε τη φράση "...είχαν τον Πρόεδρο της Θερμησίας κάτω από την μπότα τους", γιατί ούτε μπότες φοράμε ούτε οι πράξεις μας, όπως απεδείχθη, ταυτίζονται με αυτούς που τις φοράνε. Η παραποίηση της αλήθειας πιστεύουμε ότι θα σταματήσει και η αναφορά του κ. Σφυρή σε γεγονότα όπως τα παραπάνω, έγινε λόγω κεκτημένης προεκλογικής ταχύτητας.   

Ο κ. Σφυρής θα πρέπει να σεβαστεί και να αντιληφθεί την ετυμηγορία του λαού, ο οποίος έδειξε με την ψήφο του το δρόμο της συναίνεσης και της συνεργασίας, δίνοντάς του αυτή την οριακή πλειοψηφία των 59 ψήφων, ουσιαστικά των 30 ψηφοφόρων. 

Στις δύσκολες συνθήκες που περνά ο τόπος και η κοινωνία μας το πρώτιστο που έχουμε ανάγκη είναι η κοινωνική συνοχή και η αλληλεγγύη. Τέτοιες εκφράσεις από νεοεκλεγέντα Δήμαρχο δυναμιτίζουν το ήπιο κλίμα και τον πολιτικό μας πολιτισμό, δημιουργώντας διχασμό στην κοινωνία μας. 

Ελπίζουμε ο κ. Σφυρής να ανακαλέσει λόγω και πράξη τους χαρακτηρισμούς, ώστε να επέλθει ηρεμία στην κοινωνία. Η "Δυνατή Ερμιονίδα" και ο κ. ΓιάννηςΓεωργόπουλος διαβεβαιώνουν όλους τους Δημότες της Ερμιονίδας ότι, θα εργαστούν με γνώμονα την κοινωνική συνοχή και την διατήρηση της κοσμιότητας, όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη πολιτισμένη κοινωνία.  

Εκ του Γραφείου Τύπου 
της "Δυνατής Ερμιονίδας"
(ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ, ΕΔΩ.