Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Παναγιώτης Γούτος : Στο μέσον μίας δύσκολης μάχης

 
 Αγαπητοί μου Aργολιδείς. Το αποτέλεσμα σε απόλυτο μέγεθος για την παράταξή μας, δεν ήταν καλό. Από την άλλη όμως, πετύχαμε το στόχο μας, ο οποίος ήταν να περάσουμε στο δεύτερο γύρο. Τώρα λοιπόν, οι δυο μας.

Αγαπητοί μου, ο σημερινός περιφερειάρχης αναθέτει σειρά έργων σε στενά μέλη της οικογένειάς του. Είναι αμφιβόλλου ηθικής, και εώς τέτοιος προσβάλλει όλους εμάς που εκπροσωπεί. 
Είναι ανεπαρκής, διότι δεν ολοκλήρωσε κανένα έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του. 
Τέλος, είναι επικίνδυνος, διότι είναι ικανός να υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας.  Η λύση που προκρίνει για τα σκουπίδια, απαιτεί διπλασιασμό των τελών καθαριότητας για τα επόμενα 28 χρόνια, ενώ από την άλλη φαίνεται να μην εγκρίνεται από την ΕΕ. Είναι επικίνδυνος, διότι ποτίζει φαρμάκι τον κόσμο στα Δίδυμα και το Λουκαίτι, ενώ στην Καραθώνα ακόμα καίγονται σκουπίδια.

Οι περιφερειακές εκλογές δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον των πολιτών. Αυτό, δίνει χώρο σε επαγγελματίες πολιτικούς, να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους χωρίς να είναι αντιληπτά από ένα μεγάλο στρώμα της κοινωνίας. Την ώρα της κάλπης, εκμεταλλεύονται το κενό της ενημέρωσης και με επικοινωνιακά τρικ, υποκλέπτουν την εμπιστοσύνη του λαού, ενώ  χρησιμοποιούν υπόγεια και αθέμιτα μέσα για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Έτσι, δεν είναι δύσκολο, κι έχει γίνει πολλές φορές στην ιστορία, την εξουσία να κατακτούν οι ακατάλληλοι.

Συμμετέχω στα κοινά θεωρώντας την πράξη αυτή ως χρέος μου. Φυσικά, δε θα εγκαταλείψω. Θα είμαι μπροστά στην τελευταία αυτή μάχη. Μία μάχη που οι πιθανότητες είναι εναντίον μας. Αντλώ δύναμη από τα υψηλά ιδανικά και τις αξίες της παράταξής μας. Θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις στην ενημέρωση των πολιτών. Η ατιμία και η ανηθικότητα δεν έχουν χρώμα. Οι συντηρητικοί ψηφοφόροι έχουν την ευκαιρία να τιμωρήσουν παραδειγματικά κάποιον που στο τέλος τέλος δεν είναι του δικού τους χώρου. Οι πολιτικοί οφείλουν, να είναι υπόδειγμα και πρότυπο για τη νέα γενιά, είναι αλήθεια ο νυν; Εάν εκλεχτεί ο Βουδούρης, δε θα σταματήσει η γη να γυρίζει, δε θα σταματήσει ο ήλιος να ανατέλει. Αλλά σίγουρα κάτι νέο και καλό θα ξημερώσει.  

Υπόσχομαι πως μέχρι την Κυριακή το βράδυ θα αγωνίζομαι για την ανατροπή. 

Παναγιώτης Γούτος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με τον Οδυσσέα Βουδούρη και την παράταξη Πελοπόννησος Πρώτα