Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΩΝΩΝ SWIM AND RUN

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο και την Κυριακή 21 και 22 Ιουνίου 2014 το 1ο Φεστιβάλ Αγώνων Ερμιόνης Swim and run. Οι αγώνες περιελάμβαναν έναν κολυμβητικό αγώνα 2,5 χλμ, έναν αγώνα δρόμου αντοχής 20 χλμ, τον γύρο της Ερμιόνης 5 χλμ και τον γύρο Μπίστι για παιδιά 6 έως 12 ετών 1,3 χλμ. Πήραν μέρος 33 αθλητές στο κολυμβητικό αγώνα, 53 αθλητές στον αγώνα αντοχής 20 χλμ, 70 αθλητές στον γύρο της Ερμιόνης και 50 παιδιά στον γύρο Μπίστι.
1aΣκοπός του ετησίου προγραμματισμού μας για τη διοργάνωση αγώνων που θα διεξάγονται σε φυσικό περιβάλλον από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους της περιοχής είναι η προώθηση του αθλητικού ιδεώδες, η δυνατότητα συμμετοχής όλων των ηλικιακών ομάδων του πληθυσμού σε αθλητικές εκδηλώσεις, η προώθηση των φυσικών ομορφιών της πατρίδας μας αλλά και των τουριστικών υποδομών και τέλος με τη καθιέρωση αυτών των αγώνων, η παρουσία της Ερμιονίδας στο πανελλήνιο αγωνιστικό καλεντάρι.
Οι αγώνες καλύφθηκαν υγειονομικά από την ομάδα ναυαγοσώστων «LifeguardHellas», το «Τμήμα εθελοντών, Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών Ναυπλίου και από ιδιώτη γιατρό.
Ευχαριστούμε πολύ, πρώτα απ’ όλα τους πολίτες που βοήθησαν εθελοντικά, η παρουσία τους ήταν καταλυτική. Το αστυνομικό τμήμα Κρανιδίου, το υπολιμεναρχείο Ερμιόνης, την ομάδα ναυαγοσώστων «Lifeguard Hellas», το «Τμήμα εθελοντών, Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσώστων Ναυπλίου, τους χορηγούς μας και τους συνδιοργανοτές μας: «Φυσιολατρική ομάδα Ερμιονίδας», «SummitrunnersΕρμιονίδας», «Ναυταθλητικό όμιλο Ερμιόνης» και «Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας.
Οι αγώνες αφιερώθηκαν στον αθλητή και δρομέα Παναγιώτη Σαμπάνη που μας άφησε νωρίς, καλό παράδεισο φίλε!!!
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού.
Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε την κατάταξη και τους χρόνους των αθλητών:
Επόμενοι αγώνες 27/28 Σεπτεμβρίου 2014 στο Κρανίδι και το Πόρτο Χέλι που θα περιλαμβάνουν ποδηλατικούς και δρομικούς αγώνες.
Σας περιμένουμε όλους!!!
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Α.Π. Δήμου Ερμιονίδας
Ευάγγελος Γουζούασης


3a
 4a

5a

6a
7a
8a
9a
10a
11a
12a
13a
14a
15a
16a
17a
19a
20a
21a
24a
25a
 2a