Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ κ. ΤΡΙΓΚΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου, κύριος Τριγκάκης Μανώλης του Παντελή, απέστειλε στις 6 Ιουνίου 2014 με αριθμό πρωτοκόλλου 7458,  την παρακάτω επιστολή στον Απερχόμενο Δήμαρχο Ερμιονίδας.

Τα όσα αναφέρει η επιστολή πρέπει να επιλυθούν άμεσα στο Πορτοχέλι ενόψει Καλοκαιριού και έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Έχουν όμως περάσει 15 ημέρες από την ημέρα αποστολής της επιστολής και καμία απάντηση δεν έλαβε ο κύριος Τριγκάκης.
Να σημειωθεί πως η επιστολή είχε επισυναπτόμενες 31 φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Πορτοχέλι.
Δηλαδή την έκταση της ΔΕΠΟΣ που έχει μετατραπεί σε μια απέραντη χωματερή, τα χύμα σκουπίδια, τα κλαριά, τα χόρτα και τα οικοδομικά υλικά σε ολόκληρη την επικράτεια του Πορτοχελίου, τις ανοιχτές λακούβες, την λασπωμένη Παιδική Χαρά εξαιτίας ενός σπασμένου μπεκ, τα σπασμένα φανάρια στις πλατείες, τα αδέσποτα σκυλιά, τα παρατημένα αυτοκίνητα κ.λ.π.
Οι φωτογραφίες αυτές (ακολουθούν παρακάτω), είναι συγκλονιστικές και φανερώνουν πως το "Τουριστικό" Πορτοχέλι βρίσκεται σήμερα δυστυχώς, στην χειρότερη κατάσταση σε σχέση με τις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας.
Και σε αυτό, εκτός του Απερχόμενου Δημάρχου, φέρει επίσης τεράστια ευθύνη, ο Απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Κόκαλης Κωνσταντίνος, ο οποίος καταγράφεται πλέον από την Ιστορία ως ο Χειρότερος Πρόεδρος Όλων των Εποχών για το Πορτοχέλι.
Θαυμάστε τα έργατου:
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ