Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή του νεοεκλεγέντα Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου, κ. Σαράντου Γεώργιου προς τον Απερχόμενο Δήμαρχο για την επίλυση άμεσων προβλημάτων καθημερινότητας

Ο νεοεκλεγείς με την Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας Σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου, κύριος Σαράντος Γεώργιος του Βασιλείου, απέστειλε στις 5 Ιουνίου 2014 με αριθμό πρωτοκόλλου 7422,  την παρακάτω αίτηση στον Απερχόμενο Δήμαρχο Ερμιονίδας:
Επισημαίνεται ότι η επιστολή συντάχθηκε κατόπιν συνεργασίας όλων των Υποψηφίων Τοπικών και Δημοτικών Συμβούλων Ηλιοκάστρου της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας και του σημερινού Προέδρου Ηλιοκάστρου κυρίου Μούγιου Αντώνιου.
Τα όσα αναφέρει η επιστολή πρέπει να επιλυθούν άμεσα στο Ηλιόκαστρο ενόψει Καλοκαιριού και έναρξης της τουριστικής περιόδου.
Έχουν όμως περάσει 13 ημέρες από την ημέρα αποστολής της αίτησης και καμία απάντηση δεν έλαβε ο κύριος Σαράντος Γεώργιος., ούτε βέβαια και κάποιο από τα αναφερόμενα προβλήματα έχει επιλυθεί.
Έτσι από σήμερα και μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια επίλυσης αυτών των προβλημάτων, βοηθώντας παράλληλα τον σημερινό Πρόεδρο Ηλιοκάστρου κύριο Μούγιο Αντώνη.
Να σημειωθεί ότι παρόμοιες επιστολές (τις οποίες δημοσιοποιούμε), έχουν αποστείλει στον Απερχόμενο Δήμαρχο, όλοι οι εκλεγμένοι με την Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας Πρόεδροι και Σύμβουλοι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας. Παρόλο που ο θεσμικός μας ρόλος ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου 2014, είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε το φετινό Καλοκαίρι την Ερμιονίδα, μια κατεξοχήν τουριστική περιοχή, έρμαιο της αδιαφορίας της Απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.
Σε επείγοντα ζητήματα καθημερινότητας θα πράξουμε τα δέοντα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει δωρεές από ιδιώτες εθελοντές συμπολίτες μας.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ