Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τα... δίχτυα των ξένων σκάουτερ έφτασαν μέχρι τα νερά του Σαρωνικού και συγκεκριμένα την Ερμιόνη, όπου εντόπισαν τον νεαρό Αντώνη Λαζάρου

Τα... δίχτυα των ξένων σκάουτερ έφτασαν μέχρι τα νερά του Σαρωνικού και συγκεκριμένα την Ερμιόνη, όπου εντόπισαν τον νεαρό Αντώνη Λαζάρου. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στις λίστες αρκετών ομάδων του εξωτερικού, ενώ απασχολεί και συλλόγους της Superleague.
Ο Αντώνης Λαζάρου ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά τη σεζόν 2007-2008 και αμέσως άρχισε να ξεχωρίζει λόγω της εντυπωσιακής σωματοδομής του (1.90). Από την πρώτη κιόλας χρονιά οδήγησε τον Ερμή Ερμιόνης στα μπαράζ, ενώ κέρδισε και μια θέση στη μεικτή Αργολίδας.
Έπαιξε για μια σεζόν στην Κρήτη (Γιούχτα) και εν συνεχεία επέστρεψε στη γενέτειρα του φορώντας τη φανέλα της Ένωσης Ερμιονίδας. Πέρσι έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του οδηγώντας την ομάδα στη Β' Εθνική, με 19 συμμετοχές και 1 γκολ.
Στα μπλοκάκια τους οι σκάουτερ έχουν κάνει σημειώσεις για έναν παίκτη με άψογη τεχνική κατάρτιση, ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, αντίληψη και ταχύτητα, καθώς και ικανότητα του να συμμετέχει στο επιθετικό και αμυντικό transition. Αγωνίζεται με χαρακτηριστική ευχέρεια ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως δεξί μπακ και αμυντικό χαφ. 
.sport24