Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ" ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

Ξεκίνησαν με γρήγορους ρυθμούς οι εργασίες για το φετινό 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΓΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ" που θα γίνει στο ΠΟΡΤΟΧΕΛΙ από 9-17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014.

Μετά την περσινή του επιτυχία το Φεστιβάλ συνεχίζει την πορεία του προς την καθιέρωση ως ενός βασικού θεσμού προβολής του τοπικού και περιφερειακού παραγωγικού δυναμικού.
Και φέτος η τοπική κοινότητα Πορτοχελίου θα φιλοξενήσει στο λιμάνι της το Φεστιβάλ από τις 9 έως τις 17 Αύγουστου 2014.

Τα εγκαίνια του Φεστιβαλ "Γευσεις & Οψεις" θα γίνουν στις 9 Αύγουστου  στις 6 το απόγευμα και θα είναι ανοιχτό στο κοινό καθημερινά από τις 6-11μ.μ. έως τις 17 Αυγούστου.

Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά παραγωγικές μονάδες, αγρότες, παραγωγοί και μεταποιητές από τη ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας και ολόκληρη την Περιφέρεια. Ενδεικτικά αναφέρουμε είδη προϊόντων που μπορείτε να βρείτε:
μέλι - λάδι - μαρμελάδες - γλυκά - βότανα - γάλα - ζυμαρικά - κρασί - κεραμικά - χειροποίητες δημιουργειες - ξυλόγλυπτα- εικόνες - είδη σπιτιού/ντεκόρ, κατασκευές - διακόσμηση κλπ.

Το Φεστιβάλ "(Γεύσεις & Όψεις" είναι μια πρωτοβουλία της  Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Πορτοχελίου & την στήριξη του Λιμενικού Ταμείου Ερμιόνης, στα πλαίσια της προώθησης & προβολής των τοπικών προϊόντων για την ενίσχυση των παραγώγων & των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες & αιτήσεις συμμετοχής στον υπεύθυνο πωλήσεων κ. Μπάμπη Σχοινά, τηλ. 6948885623 και 2752097208.