Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Σε τι εμπόδισε;

Μόνιμη επωδός επί παντός επιστητού, του Αγαπητού και ακόμη Αντιδημάρχου: Φταίει για όλα ο δεματοποιητής που εγκατέστησε ο κύριος Σφυρής (αποσιωπάται συστηματικά το ότι συναποφάσισε ο κύριος Λάμπρου). Και για το σημερινό χάλι και το χθεσινό και το προχθεσινό.

Έστω ότι παραλάβαινες τις γνωστές χωματερές που κάθε τόσο κάπνιζαν όλη την Ερμιονίδα. Ήσουν υποχρεωμένος να τις κλείσεις αμέσως και να τις βάλεις σε διαδικασία αποκατάστασης. ΑΜΕΣΩΣ.
Αν δεν υπάκουες στην οδηγία της ΕΕ θα συνέχιζες να τις λειτουργείς; Αυτό ήταν το πρόγραμμα της παράταξης; Αυτό θέλανε οι ψηφοφόροι της παράταξης; Αυτό ήθελε η Ερμιονίδα ολόκληρη; Άντε να τις κρατούσες ανοικτές για λίγο, ώσπου να φτιάξεις την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση, ή να κλείσεις τις συμφωνίες για διάθεση στον ΧΥΤΑ της Φυλής ή του Ξυλοκάστρου, ή να στείλεις στο εξωτερικό τα σκουπίδια. Γιατί  και οι προεκλογικές και μετεκλογικές λύσεις της παράταξής μας, δηλαδή εσένα και του Δημάρχου, ήταν αυτές σαν σύνολο ή μία από αυτές.
Είμαι 1000% βέβαιος ότι έχοντας αυτή την αφετηρία, αν η κατάσταση ήταν η σημερινή, τότε η επωδός η μόνιμη θα ήταν: Φταίει ο κύριος Σφυρής που μας άφησε τις χωματερές σαν τον μουτζούρη, ενώ η ΕΕ του έλεγε να τις κλείσει αμέσως.

Δεν παρέλαβες τις χωματερές, αλλά ένα καθαρό χώρο δεματοποίησης με 6000 τόνους απορριμμάτων σε δέματα. Τι σε εμπόδισε εντός ολίγου χρόνου, όχι να τον κλείσεις, αλλά απλά να μην πήγαινες καθόλου απορρίμματα, οπότε έκλεινε αυτομάτως από έλλειψη πρώτης ύλης, την οποία, εσύ εφαρμόζοντας τις εξαγγελίες σου της ανακύκλωσης, της κομποστοποίησης, της διάθεσης στους ΧΥΤΑ Φυλής και Ξυλοκάστρου, της διάθεσης στο εξωτερικό, θα απομάκρυνες μια για πάντα από την Ερμιονίδα;

Αλλά και αυτά που γράφει ο κύριος Γεωργίου

'' ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ''ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΟΘΕΤΗΣΗ ΧΩΡΟΥ Κ.Δ.Α.Υ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ '' 

 για την ενοικίαση αγρού 10 στρεμμάτων για να σταθμεύει η ..... μπολντόζα;

Αν τα πρώτα είναι παραλογισμός, μήπως τα δεύτερα είναι κατάντημα;

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος