Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Μουσικό ταξίδι με τη μαγευτική φωνή της Νίνας Λοτσάρη στις Σπέτσες

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών με τη στήριξη του Poseidonion Grand Hotel προσκαλεί φίλους, κατοίκους και επισκέπτες του νησιού σε ένα μουσικό ταξίδι από το χθές έως το σήμερα με τη μαγευτική φωνή της Νίνας Λοτσάρη

Η Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών, διοργανώνει με τη στήριξη του Poseidonion Grand Hotel μια ιδιαίτερη, ανοιχτή μουσική εκδήλωση, για να τιμήσει τα 100 χρόνια του ξενοδοχείου, με την ξεχωριστή φωνή της εξαιρετικής λυρικής ερμηνεύτριας Νίνας Λοτσάρη. Η μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιουλίου, 2014 στην πλατεία Ποσειδωνίου στις Σπέτσες, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά ένα μουσικό, δίωρο ταξίδι από την αίγλη της Belle Époque μέχρι και σήμερα. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει κομμάτια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, παρασύροντας τους επισκέπτες σε μια αέρινη, ξεχωριστή μουσική διαδρομή. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ένα συναρπαστικό συναπάντημα μουσικής και ερμηνείας που θα συγκινήσει.

Το μουσικό γεγονός πραγματοποιείται σε μια χρονιά ορόσημο για το Poseidonion Grand Hotel, όπου συμπληρώνονται 100 χρόνια από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στους επισκέπτες του, το καλοκαίρι του 1914. Η Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή όπως και το ξενοδοχείο, γεννήθηκαν από το όραμα του ευεργέτη των Σπετσών Σωτήριου Ανάργυρου και την επιθυμία του να συμβάλλει ουσιαστικά στην οικονομική και πνευματική ανάπτυξη του τόπου.

Για κρατήσεις στη βεράντα του Poseidonion Grand Hotel επικοινωνήστε στο +30 6957 507267 | fbm@poseidonion.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επικοινωνήστε με την Travelworks Communications (Νάντια Πασχάλη | +30 210 9222525 | paschali@travelworks.gr