Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Πρόταση: Οι HiROLLERS σήμερα παρουσιάζουν το νέο τους CD



HiROLLERSSWING AND ROLL
 
Ένας ακόμη  ερμιονίτης νέος, o Γιώργος Μανές  έχει μπει στο χώρο της μουσικής, κιθαρίστας στο συγκρότημα HiRollers 
Οι HiROLLERS θα είναι την Κυριακή  7 Δεκεμβρίου 2014 στις 21.00, Ασκληπιού 91- Εξάρχεια, στην τοποθεσία BLUE FOX.
 Παρουσιάζουν το νέο τους CDSwing and Roll” που αποτελείται από οκτώ νέα κομμάτια με δικούς τους στίχους και μουσική που συμπληρώνεται από τέσσερις διασκευές τραγουδιών από τις αγαπημένες δεκαετίες  των ‘40s και ‘50s.
 


Οι HiRollers, με έδρα την Αθήνα, δημιουργούν μουσική που στην μεταπολεμική περίοδο στην Αμερική ονομαζόταν Jump Blues ή Jive. Τα μέλη του συγκροτήματος, γνωστοί μουσικοί στο χώρο του Rock ‘n’ Roll και της Jazz, συναντήθηκαν το 2005 με στόχο, όχι μόνο να παίξουν γνωστά κομμάτια της αγαπημένης τους μουσικής, αλλά και να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό στυλ που επικεντρώνεται στο χορό.Το όνομα Hirollers σημαίνει στην αμερικάνικη αργκό αυτός που ποντάρει μεγάλα ποσά στο καζίνο και στον τζόγο ή αυτός που παίρνει ρίσκο .
Οι μουσικές επιρροές του είναι κατά μεγάλο βαθμό από την εποχή αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, δηλαδή τη δεκαετία του ‘40 έως και τις αρχές της δεκαετίας του ‘50 και τα μουσικά ιδιώματα που εκείνη την εποχή ήταν στη μόδα, δηλαδή swing, jump blues, rhythm n blues, jive, rumba κλπ.
Μπορεί οποιοσδήποτε να χορέψει χωρίς να ξέρει τους συγκεκριμένους χορούς, γιατί από μόνη της η μουσική σε κάνει να την νιώσεις. Είναι σίγουρα ένα τρελό πάρτι.
Η μπάντα των ‘HiROLLERS’ αποτελείται από τους: Χρήστο Ζώη τραγούδι και κοντραμπάσο, Δημήτρη Κεφαλίδη ντραμς, Άγγελο Τσουρέλη πιάνο, Λευτέρη Δέρλο τενόρο σαξόφωνο, Γιάννη Κασσέτα βαρύτονο σαξόφωνο, Γιάννη Καραγιαννάκη τρομπέτα και Γιώργο Μανέ κιθάρα.
Πληροφορίες για τις εμφανίσεις των Hirollers και τα πάντα γι’ αυτούς θα βρείτε στο site τους: http://hirollersboogie.wix.com/hirollers
στο facebook: facebook /Hirollers και στο τηλέφωνο:697320967

 

Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!