Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Παντού και πάντα οι Αεροπόροι!

Η Αεροπορία κυριαρχεί στο Αιγαίο με τα μαχητικά, αλλα και η κοινωνική της προσφορά τεράστια!






Τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας ζήτησε το ΕΚΑΒ για να αντιμετωπισθούν 7 περιστατικά κυρίως με παιδιά που εκδηλώθηκαν μέσα στις γιορτές και έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.
Στο πλαίσιο αυτό:
Αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε απόψε από τη Σαντορίνη στο Ηράκλειο 34χρονη επίτοκο, μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 19:25 στην126 Σμηναρχία απ' όπου η 34χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
 Χθες το μεσημέρι αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από τη Χίο στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας ένα αγοράκι 2 ετών με βρογχοπνευμονία.
 Προχθές το μεσημέρι άλλο αεροσκάφος C-130 μετέφερε από την Κω στην Ελευσίνα ένα κοριτσάκι μόλις δύο ωρών σε θερμοκοιτίδα με δύσπνοια και υπογλυκαιμία.
Τη Δευτέρα το βράδυ αεροσκάφος C-130 μετέφερε από τη Χίο στην Ελευσίνα κοριτσάκι 3 μηνών με πνευμονία.
Το περασμένο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από την Κω στη Ρόδο κοριτσάκι 3 μηνών με βρογχιολίτιδα.
Το βράδυ αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε από την Κέρκυρα στην Ελευσίνα αγοράκι 19 μηνών με μικροβιακή μηνιγγίτιδα.
Τα Χριστούγεννα αεροσκάφος C-130 μετέφερε από τη Λέσβο στην Ελευσίνα αγοράκι 12 ημερών με πυρετό.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 
 
Γιώργος Φασιλής