Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΝΑΥΠΛΙΟ: «Ο ΓΑΜΟΣ» Με την Άννα Βαγενά στο Θέατρο «ΤΡΙΑΝΟΝ»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1X2ajNgKJ6y6fyy1pARxi8DHVuu9nFOwM33-glMTWdeE4MRv0rtBHEFndjGEtdwIh65OKV0TUNEPp7ZFWzEpLFMigqe8UjWc8v7e3U87utMTXRBj4lq-VmC42k6U52BFoRXXJbgzU3uU/s400/PHOTOS_-5-2.jpg

Στο Ναύπλιο στο θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ, θα παρουσιάσει, την 1/03/2012 η Άννα Βαγενά την καινούργια της παράσταση με τίτλο « Σχέσεις Οργής».Το έργο, που είναι βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα της Φρίντας Μπιούμπι, αγγίζει σύγχρονα κοινωνικά θέματα και παίζεται με μεγάλη επιτυχία αυτόν τον καιρό στην Αθήνα.
Παράλληλα, η Άννα Βαγενά τιμώντας το κοινό της περιφέρειας, που επανειλημμένως
Της έχει αποδείξει την αγάπη του, αποφάσισε να δώσει κάποιες επιλεγμένες παραστάσεις εκτός Αθηνών. Έτσι θα βρίσκεται στο Ναύπλιο στο θέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ όπου σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου θα δώσει δύο παραστάσεις.
Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία, μια ιστορία της διπλανής μας πόρτας, που δεν πρέπει να μένει στη σιωπή. Ένα έργο βαθειά ανθρώπινο που συγκλονίζει!!!

Η ιστορία μιας οικογένειας που δοκιμάζεται από το πάθος του πατέρα για τη μικρή του κόρη και την καταστροφή που αυτό το πάθος φέρνει στις ζωές των άλλων.
Όπως σημειώνει και η κριτική «πρόκειται για καλό κοινωνικό θέατρο απ’ αυτά που μένουν στο μυαλό και ανοίγουν μεγάλες συζητήσεις».
Συνεχίζοντας, λοιπόν, μετά τη θριαμβευτική πορεία της παράστασης « Το γάλα» που παίζεται για πέντε συνεχή χρόνια, την προσπάθεια της η Άννα Βαγενά να αγγίξει σύγχρονα κοινωνικά θέματα, καταπιάνεται στην καινούργια της παράσταση με το τόσο σοβαρό θέμα της

ενδοοικογενειακής βίας και των αιμομικτικών σχέσεων που δυστυχώς αφορούν, σύμφωνα με έρευνες, το 30% των ελληνικών οικογενειών.
Διανομή ( με σειρά εμφάνισης):
Μάνα: Άννα Βαγενά
Πατέρας: Πασχάλης Τσαρούχας
Κόρη: Κατερίνα Θεοχάρη
Γιός: Δημήτρης Πατσής
( Β’ διανομή: Κωνσταντίνος Συνετός)
Θεατρική διασκευή: Γιάννης Τσίρος – Άννα Βαγενά
Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία: Δημήτρης Πρέβε
Φωτισμοί: Βλάσης Σκουλής
Μουσική & μουσική επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιασεμί Κηλαηδόνη
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 20 ΕΥΡΩ και 15 ΕΥΡΩ (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων ΟΑΕΔ και συνταξιούχων άνω των 65 ετών) Οργανωμένοι Σύλλογοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση με ένα εισιτήριο και να εξασφαλίσουν τις θέσεις από το ταμείο του θεάτρου. ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ: Στ γραφεία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. τηλ.2752 0 26461 ( 9:00 – 13:00 μμ) εργάσιμες ημέρες, όπου θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων.
Οι κρατήσεις ισχύουν έως και μισή ώρα πριν την παράσταση.

argoliki