Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Θρίλερ» με τον θάνατο του καπετάνιου του Γουλανδρή απο την Κοιλάδα

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το θάνατο του Θανάση Λάμπρου, παντρεμένου και πατέρα ενός 12χρονου κοριτσιού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην αυλή ενός φιλικού του σπιτιού στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.
Ο 42χρονος ναυτικός έχασε τη ζωή του από πυρά όπλου, το οποίο βρέθηκε δίπλα του. Το στοιχείο αυτό αρχικά έκανε κάποιους να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Όμως η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε, ότι το θύμα είχε δεχθεί δύο σφαίρες, την πρώτη εξ επαφής στο θώρακα και τη δεύτερη στο κεφάλι από μικρή απόσταση.

Ενάμιση μήνα μετά την τραγωδία, η αδελφή του 42χρονου καπετάνιου, Αθανασία Λάμπρου, μιλά στο protothema.gr και δηλώνει απόλυτα πεπεισμένη ότι ο αδελφός της δολοφονήθηκε.
«Είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για δολοφονία. Ο αδελφός μου δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει. Προγραμμάτιζε να πάει στην Αθήνα με την οικογένειά του για τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως συνήθιζε κάθε χρόνο, να κάνει εργασίες στο σπίτι, να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο. Του είχα μιλήσει τρεις ημέρες πριν και έδειχνε ότι ήταν καλά, όπως και από το φούρνο μου που περνούσε για να ψωνίσει. Ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός», λέει χαρακτηριστικά η αδελφή του θύματος.


Περισσότερα:protothema